Urmărește emisiunea live
Ce să pui în murături pentru a rămâne tari și gustoase la iarnă. Secretul gospodinelor adevărate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ce să pui în murături pentru a rămâne tari și gustoase la iarnă. Secretul gospodinelor adevărate. Murăturile sunt nelipsite din cămara gospodinelor adevărate. Pentru un borcan cu bunătăți gustoase trebuie să știi un mic secret. Iată ce ar fi bine să pui în murături, dacă vrei să rămână tari și delicioase peste iarnă

Ce să pui în murături pentru a rămâne tari și gustoase la iarnă. Secretul gospodinelor adevărate. Trebuie să știi că sarea iodată va strica murăturile, astfel că trebuie să cumperi sare specială pentru murături.

Ce să pui în murături pentru a rămâne tari și gustoase la iarnă. Secretul gospodinelor adevărate.Condimentele sunt și ele importante. Distrug bacteriile și împiedică murăturile să se strice. Nu trebuie să lipsească nici hreanul, usturoiul, semințele de muștar și mărarul uscat.

Ce să pui în murături pentru a rămâne tari și gustoase la iarnă. Secretul gospodinelor adevărate.Borcanul în care se pun murăturile trebuie să fie curat și dezinfectat, iar atunci când îi pui capacul trebuie să te asiguri că acesta este închis etanș. În caz contrar, murăturile se pot înmuia sau chiar ajung să se strice.

Ce să pui în murături pentru a rămâne tari și gustoase la iarnă. Secretul gospodinelor adevărate.Consumul moderat de murături ajută la combaterea astmului, a dermatitelor și cel mai important, scade riscul apariției cancerului de colon.

Vezi și: Cum se pun murăturile. Cea mai bună rețetă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel