Data actualizării:
Data publicării:

Ce să pui în CAFEA dacă vrei să-ți iasă CREMOASĂ și MAI PUȚIN AMARĂ. Ingredientele secrete

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Dacă vrei să-ți iasă cremoasă cafeaua și mai puțin amară, trebuie să știi că există două ingrediente minune care-ți vor face cafeaua mai bună.

Scorţişoara adăugată în ceaşca de cafea poate îmbunătăţi sănătatea inimii, ameliorează durerile menstruale, detoxifică şi previne diabetul. 

O linguriţă de unt alimentar va face cafeaua mai cremoasă și poate oferi şi numeroase substanţe nutritive, crescând senzaţia de saţietate, potrivit adevarul.ro.

Sarea adăugată în cafea poate reduce gustul uşor amar al acesteia. De asemenea, intensifică aroma şi chiar îmbunătăţeşte calitatea apei. Puneţi aproximativ 1/4 linguriţă în apa pe care o folosiţi pentru preparare.

Vezi și: BRIOȘE cu ciocolată, FĂRĂ FĂINĂ și ZAHĂR. Ai nevoie doar de 3 ingrediente

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel