Ce s-ar întâmpla cu USR dacă Clotilde Armand ar ajunge președintele partidului. Palada: Procentul pe care l-ar obține la alegeri / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Mirel Palada a fost întrebat dacă ar putea ajunge Clotilde Armand președinte USR.

Sociologul a spus că dacă Clotilde Armand ar ajunge lider USR, partidul ar obține 2-3% la alegeri.

„Da, ar putea ajunge președinte USR, dar în acel moment, USR ar putea să obțină 2-3% la alegeri”, a zis Mirel Palada la DC News și DC News TV, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Răspunsul este la minutul 18:

VEZI ȘI: Procente Clotilde Armand. Mirel Palada spune că nu a mai văzut așa ceva în sondaje: E un scor record

În ceea ce o privește pe Clotilde Armand, sociologul Mirel Palada a spus că „nu a mai văzut așa ceva” în sondaje.

Clotilde Armand stă foarte prost în sondaje, spune Mirel Palada. Are scoruri record, negativ vorbind.

„Noi măsurăm priceperea administrativă și întrebăm oamenii astfel: „cât de mulțumit sunteți de activitatea lui X în funcția Y?” Am întrebat oamenii cât de mulțumiți sunt de activitatea lui Clotilde Armand în funcția de primar al Sectorului 1. Rezultatul arată astfel: 80% sunt nemulțumiți, 20% sunt mulțumiți. Este un scor record, este un scor de maidan. În sondaje, noi, în general, nu vedem așa ceva”, a zis Mirel Palada.

„Nu doar cu Clotilde Armand se întâmplă așa. Și cu Dominic Fritz, primarul de la Timișoara, se întâmplă la fel. La el procentele arată așa: 75% nemulțumiți, 25% mulțumiți. Este un neamț al naibii de nepriceput, iar Timișoara este fiartă. Nu vrei să știi ce este acum în Timișoara, dar oamenii l-au votat și trebuie să își ducă crucea nemțească până la capăt”, a mai spus sociologul la DC News și DC News TV, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

VEZI ȘI: Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, a cerut marţi demisia primarului Sectorului 1, Clotilde Armand

Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, a cerut marţi demisia primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, despre care a afirmat că este "în situaţie de incompatibilitate şi cu suspiciuni penale".

„Am venit astăzi aici pentru a-i cere doamnei Armand ceea ce cei din USR au cerut întotdeauna când au existat suspiciuni în legătură cu un om politic, şi anume demisia. Considerăm că, dacă USR a rulat acest mesaj timp de ani de zile, ar trebui să fie acum consecvenţi şi, atunci când cineva, în cazul ăsta Clotilde Amand, este în situaţie de incompatibilitate şi cu suspiciuni penale, pentru că Agenţia Naţională pentru Integritate a trimis Parchetului toate documentele necesare, atunci când se întrunesc astfel de condiţii, omul politic trebuie să facă un pas înapoi până când, dacă se întâmplă să fie declarat nevinovat, poate să revină pe scena politică", a spus Manole, la sediul Primăriei Sectorului 1.

„Aici avem o speţă simplă. Doamna Armand pare că nu înţelege că nu se poate pune pe sine manager de proiect (...), sunt anumite subtilităţi pe care un primar în funcţie ar trebui să le ştie. Faptul că nu le ştie nu are nicio relevanţă şi nu scuză cu nimic, răspunderea este aceeaşi. Doamna Armand va răspunde, dar până atunci, aflându-se într-o situaţie de incompatibilitate, într-un conflict de interese, trebuie să facă un pas în spate", a mai spus Manole.

Liderul consilierilor locali PSD Sector 1, Daniela Popa, a afirmat că a făcut sesizarea către ANI cu privire la Clotilde Armand pentru că aceasta s-a numit manager de proiect şi a încasat „venituri în plus".

„Doamna Armand se victimizează în continuare pe Facebook, spunând că o atacă oculta mondială. Noi am făcut o sesizare şi o anunţăm că am făcut şi vom face în continuare sesizări atâta timp cât încalcă legile statului român şi atâta timp cât dumneaei nu îşi îndeplineşte funcţia de primar. Să explic confuzia care s-a creat la nivelul primăriei Sectorului 1. Practic, doamna Armand, de la sine putere, primar, a dat dispoziţie de primar prin care s-a numit manager de proiect pe un proiect cu fonduri europene şi a încasat nişte venituri în plus. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva, din câte ştim noi, nicăieri în această ţară. Primarii îşi pot suplimenta veniturile, indemnizaţia, cu un procent de 25% din salariu, dar dacă primăria, per ansamblu, aparatul de specialitate prin funcţionari şi specialişti din primărie, implementează proiecte cu fonduri europene", a spus Daniela Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel