Data publicării:

Propunerea unui europarlamentar bulgar dacă cele două țări vecine nu vor fi acceptate în Schengen până la Crăciun: Graniţele dintre Bulgaria şi România trebuie să cadă

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Europarlamentarul bulgar Andrei Novakov susține că graniţele dintre Bulgaria şi România trebuie să fie eliminate dacă cele două țări nu vor fi acceptate în spațiul Schengen până la Crăciun, potrivit Nova News. 

Acesta consideră că acţiunile comune ale celor două țări vecine ar putea ușura construirea unui nou pod și chiar instalarea unui bac pe Dunăre.

"Pentru fiecare zi pierdută la graniţă, un camion pierde 200 de euro din banii proprietarului. Mulţi dintre şoferi renunţă la locul de muncă pentru că nu vor să stea la graniţă. Sunt mii de încercări pe zi de a trece graniţa, e normal să existe acţiuni.

Când sunt prinşi poliţiştii corupţi, ei trebuie să ştie că îşi vor pierde pensia, precum şi toate privilegiile. Problema privind admiterea noastră în Schengen nu mai este în Olanda, ci în Austria. Acolo vor avea loc alegeri şi unii au nevoie de mesaje mai sexy, de genul "noi îi vom opri, ca să dormiţi voi liniştiţi". Somnul liniştit în Austria nu depinde de aderarea noastră la Schengen, dimpotrivă",a spus europarlamentarul.

Potrivit lui Andrei Novakov, diplomaţia a ajuns la un nivel înalt de când Maria Gabriel a devenit ministru de externe.  

"De când ea a preluat comunicarea cu instituţiile europene, nu am avut niciun fel de avertismente pentru nerespectarea legislaţiei, procesul privind acceptarea noastră în zona euro a devenit mai clar.", a mai spus europarlamentarul bulgar, potrivit Rador. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel