Data actualizării:
Data publicării:

Ce prețuri au jeleurile cu proseco și aur vândute în cofetăria Danei Nălbaru

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Fosta solistă de la trupa Hi-Q are, mai nou, o afacere de lux. Fabrică bomboane cu foiță de aur comestibil și prosecco în propriul său laborator. Încasările nu sunt de neglijat.

Brandul se numește "Gold Prosecco Bears". Aceste jeleuri cu prosecco și aur comestibil de 24 de karate pot fi achiziționate la prețul de 49 de lei pentru o cutie de 85 de grame, conform site-ului oficial al afacerii. De asemenea, o cutie de 90 de grame de bomboane fine este disponibilă la prețul de 29 de lei, în timp ce varianta de 200 de grame costă 59 de lei.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că ‘aia de la Hi-Q face reclamă’ unor prăjiturele. Normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii. După renunțarea la cariera muzicală am ales să mă ocup de educația copiilor noștri și sunt foarte mândră de felul în care ei s-au format. În ultimul an, însă, datorită faptului că ei au crescut și nu mai e necesar să le fiu alături în permanență m-am concentrat pe realizarea unor proiecte deosebite, în care am investit foarte mult suflet și pasiune”, a explicat Dana Nălbaru pe Instagram.

Și-a surprins fanii cu look-ul natural

Cu o săptămână în urmă, Dana Nălbaru a postat pe Instagram un selfie unde apare îmbrăcată în haine groase, are părul prins, iar pe față se poate observa că nu are pic de machiaj. Pe 23 octombrie a împlnit 47 de ani. Fanii i-au apreciat naturalețea și au complimentat-o în online cu mesaje ca "Arăți bestial!", "Tu nu ai avut niciodată nevoie de farduri", "Ochii ăia fac totul!".

                                                 

De aproape opt ani, Dana Nălbaru s-a retras treptat din viața publică. A mai apărut în mediul online atunci doar când a avut ceva de promovat. A dorit să se retragă din lumina reflectoarelor, pentru că nu se simțea deloc bine în această postură. În schimb, s-a pocăit și, prin tot cee ce face, încearcă să-L slujească pe Dumnezeu în fiecare zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel