Ce preferă Lewis Hamilton mai mult decât un al șaptelea titlu mondial
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a transmis că este „mult mai mândru” de munca depusă în acest an pentru promovarea egalității decât de câștigarea unui al șaptelea titlu mondial.

Conform BBC Sport, britanicul va câștiga Grand Prix-ul Turciei, duminică, dacă coechipierul Valtteri Bottas nu îl întrece cu mai mult de șapte puncte. „Titlurile șoferilor nu influențează neapărat viața oamenilor. Să încerci să îmbunătățești situația pentru oamenii din toată lumea – drepturi umane egale – acest lucru este cel mai important pentru mine”, a transmis pilotul F1.

În cazul unei victorii duminică, Lewis Hamilton îl va egala pe deținătorul recordului absolut, Michael Schumacher, după ce i-a întrecut deja numărul de victorii din carieră. „Să egalezi o legendă precum Michael; aș fi foarte mândru de acest lucru. Dar, este mai degrabă despre mesajul pe care îl transmiți nu numai copiilor, dar în general lor, că trebuie să visezi mai mult decât crezi că ți se permite și să nu lași pe nimeni să-ți spună că nu poți realiza acel lucru”, a adăugat Hamilton.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel