Ce poate munci Becali în pușcărie
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 20 iun 2013, 12:33
WhatsApp

În perioada pe care o va petrece după gratii, Gigi Becali are dreptul să muncească, plătit fiind. În plus, el poate participa și la activități educative.

Dacă va alege să muncească în puşcărie, Gigi Becali ar avea de ales între meserii ca gunoier, constructor sau lăcătuş mecanic, scrie rtv.net.

"Avem contract pentru reciclarea gunoaielor. Se aduc deşeurile de la groapa cu gunoiul menajer care se strânge din Bucureşti şi se sortează în nişte hale. Sunt nişte benzi pe care vin deşeurile menajere, iar deţinuţii întind mâna şi culeg de pe bandă sticla verde, sticla roşie, PET-urile, cutia de aluminiu", a declarat Cristian Micu, reprezentant al Penitenciarului Jilava.

Pe lângă sortarea gunoiului, Gigi Becali mai poate opta şi pentru munca în construcţii, la reabilitarea termică a blocurilor din Capitală, la cules de fructe sau confecţionat indicatoare rutiere.

"40% din banii rezultaţi din muncă revin deţinuţilor, care pot face ce vor cu ei: cumpărături, să-i dea familiei, să-i ţină în cont până se eliberează", a mai spus Cristian Micu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?