Ce poate ieși bun din divorțul Bănică-Marin
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
andreea-marin-si-stefan-banica dc
andreea-marin-si-stefan-banica dc

După moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, încă un scandal monden ajunge  în mass media: divorțul dintre Ștefan Bănică Junior și Andreea Marin. Fiecare detaliu este atent preluat de presă și savurat de public. Totul este stors ca un burete până la ultima picătură. De fapt, până când va apărea un nou incredibil scandal. Totuși, divorțul celor doi ar putea avea o parte bună.

Ștefan Bănică și Andreea Marin au decis să anunțe divorțul pe pagina de facebook. Ei au fost îndelung aplaudați de fani, dar și criticați pentru mijlocul prin care au ales să facă înștiințarea. Au preconizat scandalurile care vor apărea în presă și pentru a sta departe de tot ce i-ar fi putut înconjura au ales să plece în vacanță. Au luat-o și pe micuța lor de doar cinci ani, pentru a nu cădea victimă scandalurilor de la televizor. Astfel, cei doi își țin departe detaliile relației lor, dar și cele ale divorțului.

Prin atitudinea față de presă și, în primul rând, față de ei, cei doi, Ștefan și Andreea pot da un exemplu celorlalte cupluri. Ei nu au ales să-și spele lucrurile în public sau să se atace unul pe celălalt. Au ales decența și lipsa aparițiilor televizate. Mai mult, au fugit de tot scandalul și, probabil, se vor întoarce atunci când un alt scandal va zgudui presa. Andreea și Ștefan sunt două vedete care au făcut ceva pentru a li se atribui calitatea. Modelul lor ar putea fi preluat și de celelalte "vedete", care obișnuiesc să-și spele rufele în public. Nu ca atitudine în sine, izvorâtă din interior, ci ca trend, ca ceva la modă. Andreea și Ștefan sunt pe scara de sus a starurilor. Astfel, aspirantele sau aspiranții la titlu ar putea lua ca model benefic decența celor doi și ar putea să o copieze.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel