Ce personaj din ”Pirații din Caraibe” ești în funcție de zodie
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Ești curios să afli ce personaj din îndrăgita producție „Pirații din Caraibe” ai putea fi, în funcție de semnul tău zodiacal? 

Filmul „Pirații din Caraibe” este cu siguranță unul dintre cele mai îndrăgite filme de aventuri care ne-a lăsat personaje cu totul și cu totul speciale. Ce personaj din acest film crezi că ești în funcție de zodia ta?

Berbec/ Ascendent în Berbec: Căpitanul Hector Barbossa

Felul în care dorești să conduci, curajul și încrederea în forțele proprii, ambiția extrem de accentuată, fac din căpitanul Barbossa un candidat perfect la asemănarea cu zodia Berbecului. Barbossa vrea mereu să fie numărul 1, oricum, oricând. 

Taur/ Ascendent în Taur: Henry Turner

Henry Turner își arată dragostea și statornicia față de cei dragi lui cu orice ocazie. Ar merge până în pânzele albe pentru a-i proteja. Este respectabil, este curajos, dar uneori poate fi și oportunist. Precum un Taur, poate fi extrem de încăpățânat. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni: Pintel și Ragetti

Aceste două personaje ar putea vorbi și cu un perete dacă ar avea ocazia. Sunt atrași de orice subiect, un pic înclinați către mici bârfe și foarte, foarte curioși. Chiar dacă aceste două personaje nu sunt la fel de inteligente precum nativii Gemeni, să nu uităm că sunt extrem de amuzante, spre deliciul telespectatorilor. 

Rac/ Ascendent în Rac: Joshamee Gibbs

Super generos, adesea putând fi găsit în mijlocul discuțiilor despre problemele altora, Gibbs ar putea fi cel mai ușor de asociat cu energia Racului. Își dorește confort emoțional, își dorește să facă parte din planurile celorlalți și te poți baza pe el.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel