Ce pățește Ilie Dumitrescu atunci când merge la supermarket sau la benzinărie ca un om normal
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Facebook Ilie Dumitrescu
Facebook Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu a povestit ce pățește atunci când merge la supermarket sau benzinărie.

Ilie Dumitrescu a povestit la Digi Sport ce pățește atunci când merge ca un om normal la supermarket sau la benzinărie. El a spus că este arhi-solicitat de români să facă poze cu ei și să le dea autografe, potrivit Pro Sport.

„Sunt un om simplu și merg și la supermarket, și la benzinărie, merg și la hipermarketuri, merg în foarte multe locuri“, a dezvăluit Ilie Dumitrescu.

Vedeta Generației de Aur a precizat că părinții le spun copiilor, chiar și de față cu el, pe cine au în față, și a semnalat cât de importantă este relația părinte-copil, dând chiar propriul exemplu, care era dus de tatăl său la meciurile Stelei.

„Și sunt mulți copii, alături de părinți, care vin și-mi cer autografe. „Uite, el este Ilie Dumitrescu. Ți-am arătat imaginile din meciul cu Argentina, golurile“ (n.r. spun părinții). Și copiii sunt emoționați, fac poze cu ei, dau autografe. Asta apropo de faptul că sunt copii sau tineri care nu au apucat să vadă pe viu Generația de Aur.

Totul pornește de la relația copil-părinte. Eu am avut o relație specială cu tatăl meu. El m-a luat de mână și m-a dus la fiecare etapă a Stelei, de acasă. Mergem, acolo, pe stadion. Asta se transmite din familie. De aceea cred că vor fi foarte mulți copii în cinematografe”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel