Ce omagiu i-a adus o femeie câinelui său după ce animalul și-a dat ultima suflare pe treptele din casă. Clipul viral care te va face să lăcrimezi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Iată ce s-a întâmplat cu scara de interior din casa unei femei, după moartea câinelui său.

O femeie a stârnit valuri de emoție printre internauți după ce și-a împărtășit povestea dureroasă într-un videoclip postat pe contul său de TikTok despre pierderea câinelui său iubit, un Golden Retriever în vârstă de 12 ani. Filmulețul a captivat rapid atenția abonaților online și a devenit viral în doar câteva ore.

Aceasta povestește despre legătura specială pe care a avut-o de-a lungul anilor cu prietenul ei necuvântător care obișnuia să stea în fiecare zi pe aceeași treaptă a scării de interior care ducea spre dormitoare. Tot acolo, pe treapta lui preferată, s-a și stins, în brațele ei.

Gest emoționant

Chiar dacă după moartea câinelui a renovat casa și a vopsit treptele care aveau semne vizibile de uzură și vopsea scorojită, a ținut neapărat să lase neatinsă doar treapta pe care se se odihnea mereu cățelul ei, loc unde, de altfel, a și murit. Se pare că locul era atât de bătătorit încât vopseaua se dusese de mult.

„Aceste scări vechi aveau atât de multă nevoie de o recondiționare. Dar vezi, nu aș putea ascunde asta”, moment în care femeia face zoom pe urma lăsată de câinele său. „Era pasul lui. Și în această zi, anul trecut, chiar în acel loc, și-a pus capul în poala mea și a dormit pentru totdeauna”, a continuat femeia. 

Scările, vopsite și modernizate, au acum o placă de aur gravată cu cuvintele „Max 08.31.10 - 01.20.23” exact pe locul unde dormea în fiecare zi câinele ei. Femeia mai spune că nu ar fi suportat să știe că treapta preferată a lui Max ar fi vreodată acoperită și că preferă să vadă lemnul tocit și vopseaua decolorată în fiecare zi. semn că va fi mereu prezent în casă, alături de ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel