Ce o recomandă pe ”coafeza” Cecilia Văduva să conducă Ministerul Fondurilor Europene? Răspuns oficial
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Cecilia Văduva, proprietara salonului Celia din Vâlcea, a fost numită secretar general adjunct al Ministerului Fondurilor Europene. 

Consilier județean în Râmnicu-Vâlcea, Cecilia Văduva este un membru PNL foarte activ, conform postărilor de pe rețelele sociale. Numită secretar general adjunct al Ministerului Fondurilor Europene, ea se va ocupa de  coordonarea activității Direcției generale Economice, fiind reprezentant legal, ordonator principal de credite. 

O numire controversată, dintr-un șir mai lung, a născut stupoare în spațiul public. 

Cum motivează Ministerul Fondurilor Europene 

Într-un răspuns pentru qmagazine.ro, Ministerul Fondurilor Europene a explicat: ”Experiența doamnei secretar general adjunct include parcursul profesional în administrația publică și în activitățile de control, inclusiv la nivel de AJOFM Vâlcea (2008-2016). Începând cu anul 2016 domnia sa a fost formator și manager de proiect, având și o contribuție didactică în dezvoltarea competențelor antreprenoriale și în scrierea planurilor de afaceri.

La nivel politic, doamna Cecilia Văduva a activat ca secretar general al Comisiei Naționale de Fonduri Europene și Dezvoltare Regională, cât și al Comisiei Naționale de Muncă și Protecție Socială.

A inițiat și coordonat la nivel național proiectul Susținem Antreprenoriatul care a avut ca scop transparentizarea pașilor care trebuie urmați pentru obținerea de fonduri europene de către cetățenii dornici să devină antreprenori sau să își dezvolte propria afacere.

Totodată, în cadrul proiectului au fost organizate și cursuri gratuite pentru persoanele interesate, a căror tematică a vizat consultanța în ceea ce privește competențele antreprenoriale și proiectarea unui plan de afaceri”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel