Ce nume folosește Alina Bica în Bari. Iubitul său: ”Avem acest local de cinci luni”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, condamnată la închisoare în România, are o viață relaxată în Italia. Ea a fost surprinsă chiar în localul partenerului său, un om de afaceri român. 

Viața fostei șefe a DIICOT bate filmul. Perfect integrată în stilul dolce far niente al italienilor, Alina Bica a fost surprinsă de jurnaliști alături de soțul Elenei Udrea și fiica acestora. Localul în care a fost surprinsă este al partenerului său. Dar el nu este italian, este un om de afaceri român. Nu s-au cunoscut nici în România, nici în Italia, ci tocmai în Costa Rica. Mândră, Alina Bica spune că ”Eu l-am găsit în Costa Rica, el era deja acolo de 10 ani şi a lăsat acolo totul şi a venit să trăiască cu mine” citează Observator

Iubitul Alinei Bica spune că soția sa este judecător și că ”avem acest local” din apropiere de Bari, ”de cinci luni”. Fosta șefă a DIICOT afirmă, pentru sursa citată, că a avut o ”situație îngrozitoare”. ”Nu am nicio intenție să mă întorc în România” mai afirmă ea. ”Aici persoanele mă știu drept Maria, eu nu vreau să vorbesc despre situația mea” le-a mai spus Alina Bica jurnaliștilor italieni. Ea le mai spune că este în Italia din 2019, țară pe care a ales-o după ce sora sa a lucrat, vreme de 10 ani, pentru Guvernul de la Roma. ”Dacă mâine cineva mi-ar spune că-mi pot schimba trecutul, nu aș schimba nimic” mărturisește ea celor din peninsulă. 

În România, Alina Bica are de executat o pedeapsă de patru ani de închisoare, pentru favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender, în dosarul RAFO. Instanța din Italia i-a recunoscut pedeapsa, dar a suspendat-o până la o serie de clarificări juridice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel