Ce nume folosește Alina Bica în Bari. Iubitul său: ”Avem acest local de cinci luni”
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 19 Martie 2023, 16:32
WhatsApp
Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, condamnată la închisoare în România, are o viață relaxată în Italia. Ea a fost surprinsă chiar în localul partenerului său, un om de afaceri român. 

Viața fostei șefe a DIICOT bate filmul. Perfect integrată în stilul dolce far niente al italienilor, Alina Bica a fost surprinsă de jurnaliști alături de soțul Elenei Udrea și fiica acestora. Localul în care a fost surprinsă este al partenerului său. Dar el nu este italian, este un om de afaceri român. Nu s-au cunoscut nici în România, nici în Italia, ci tocmai în Costa Rica. Mândră, Alina Bica spune că ”Eu l-am găsit în Costa Rica, el era deja acolo de 10 ani şi a lăsat acolo totul şi a venit să trăiască cu mine” citează Observator

Iubitul Alinei Bica spune că soția sa este judecător și că ”avem acest local” din apropiere de Bari, ”de cinci luni”. Fosta șefă a DIICOT afirmă, pentru sursa citată, că a avut o ”situație îngrozitoare”. ”Nu am nicio intenție să mă întorc în România” mai afirmă ea. ”Aici persoanele mă știu drept Maria, eu nu vreau să vorbesc despre situația mea” le-a mai spus Alina Bica jurnaliștilor italieni. Ea le mai spune că este în Italia din 2019, țară pe care a ales-o după ce sora sa a lucrat, vreme de 10 ani, pentru Guvernul de la Roma. ”Dacă mâine cineva mi-ar spune că-mi pot schimba trecutul, nu aș schimba nimic” mărturisește ea celor din peninsulă. 

În România, Alina Bica are de executat o pedeapsă de patru ani de închisoare, pentru favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender, în dosarul RAFO. Instanța din Italia i-a recunoscut pedeapsa, dar a suspendat-o până la o serie de clarificări juridice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?