Data publicării:

Ce nu se știa până astăzi despre Carmen Iohannis. ”Nu o poți păcăli ușor”. Face totul cu un singur scop

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al lui Carmen Iohannis. 

Carmen Iohannis, soția președintelui României, s-a născut pe 2 noiembrie 1960, în Reghin. Observăm că este o nativă Scorpion. Zodia reprezintă scheletul astrologic, personalitatea, partea conștientă. Ca orice Scorpion, Carmen Iohannis este o prezență discretă, atentă cu viața sa intimă, nu iese în evidență. În plus, cu siguranță are unele pasiuni în care s-a implicat cu totul. Această zodie este recunoscută pentru devotamentul deplin, pentru adoptarea vieții de genul “totul sau nimic”, tendințele extremiste, dar și pentru o răbdare fantastică, reziliență și intuiție serioasă. Ca să nu mai vorbim de capacitatea de a se regenera după orice criză. Soarele se afla în conjuncție cu Neptun, aspect ce oferă imaginație și o viață spirituală bogată. 

Mercur, planeta gândirii și a comunicării, se afla în Scorpion și în mers retrograd. Adică are un mental de strateg, tendința de a analiza totul de mai multe ori înainte de a vorbi, curiozitate profundă, dar și capacitatea de a descifra limbajul non-verbal. Nu poți păcăli ușor un profesor cu Mercur retrograd în Scorpion! 

Venus, planeta feminității și a iubirii, se afla în Săgetător. De aici plăcerea pentru limbile străine, pedagogie și călătoriile! Sau atracția pentru oameni inteligenți. Dar și credința puternică.

Marte, planeta acțiunii, era poziționată în Rac. Nativa își investește toate resursele pentru un singur scop: confortul familiei. Are nevoie ca familia să fie liniștită, vrea armonie și reușește să creeze adevărate echipe în jurul său. 

Axa Nodurilor Lunare pe semnele Fecioară-Pești i-au oferit numeroase lecții de viață. Principala este aceea de a împăca visurile cu realitatea concretă. De a găsi un echilibru între spiritual și material. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel