Ce nu a putut să prevadă Carmen Hara
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp

 Clarvăzătoarea Carmen Hara se poate mândri cu fiica sa, Alexandra. Tânăra, în vărstă de   23 de ani ,   a decis să facă ceea ce mama sa nu a reușit în tinerețe, acela de a poza într-un pictorial al revistei  Playboy.

"Când mi s-a cerut să pozez în «Playboy», am cântărit avantajele şi dezavantajele. M-am gândit că, pe de-o parte, oamenii m-ar judeca, spunând că sunt doar o fată care caută drumul rapid către faimă prin expunerea corpului ei. Pe de altă parte, mi-am amintit că n-am trăit niciodată în funcţie de prejudecăţile oamenilor şi că apariţia în «Playboy» e posibilă o dată în viaţă", a explicat ea pentru ziarulring.ro.

 Mai mult, fiica prezicătoarei a spus: "Sunt mai mult decât încântată că-mi voi arăta senzualitatea, romantismul şi feminitatea. România nu a avut niciodată în paginile «Playboy» o femeie voluptuoasă, cu forme, şi era timpul să fac asta".

Alexandra  va lucra cu Edward Aninaru, cel care a realizat pictorialele sexy cu Inna, Antonia, Ruby, Andreea Bălan, Lora, Dana Săvuică, Diana Dumitrescu, Claudia Pavel şi multe vedete din SUA.

Pictorialul va apărea în numărul din luna septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel