Data publicării:

Ce note dau românii lui Iohannis la final de mandate. Care este cea mai mare greșeală a președintelui / reportaj DC News

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Jurnalista DC News, Dana Mihai, s-a plimbat pe străzile Bucureștiului pentru a intervieva bucureștenii în legătură cu aprecierea pe care o împărtășesc aceștia față de actualul președinte al României, Klaus Iohannis, al cărui ultim mandat se apropie de sfârșit în luna septembrie.

„Ce note i-ați da lui Klaus Iohannis și ce nemulțumiri au românii față de el” - au fost întrebările pe care jurnalista le-a pus trecătorilor din București. Motivele sunt împărțite, însă media notelor acordate este de 4 sau 5. Una dintre neplăcerile cele mai mari ale cetățenilor a fost lipsa de comunicare din partea președintelui, dar și cele 6 case despre care susținea că le-a dobândit în urma meditațiilor.

„Care este cea mai mare greșeală a lui Klaus Iohannis?”

„Că s-a născut. Și că a apărut în viața noastră. Mai bine rămânea în Germania - acolo lumea știe să-și spună opinia, noi nu știm, din păcate. Vreo 5 de „-0” îi dau ca notă pentru că nu merită nimic, e egal cu zero din toate punctele de vedere”, a spus un bărbat.

„Că nu și-a văzut decât interesul propriu. Spuneți-mi și mie existența acelor multe case pe care le are - 6,7 - pentru o familie de două persoane, fără copii,da? De ce ai nevoie de atâtea case? Justificarea fiind că a reușit să ia acele case prin meditații. O întrebare simplă: el e singurul profesor care a dat meditații? Și la fizică - nu e o materie atât de căutată.

Îngăduitor, dacă aș vrea să fiu, -1 (ca notă pentru cele două mandate). De ce? Să vă mai spun ceva. În afară că și-a adunat case fără număr, știți că atunci când era primar în Sibiu a fost și președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România și le-a retrocedat terenuri și case în valoare de peste 18 miliarde de euro? Mai e nevoie de vreun comentariu? Mai e una: El are o datorie față de statul român. Știți că i-au găsit o casă pe care a luat-o cu acte false. Unde sunt cei peste 300.000 de euro pe care îi datorează statului român? De ce nu îi investește în programul minune, care e al lui (N.R. cel mai probabil referitor la Românie Educată).”, a mai spus un alt bucureștean.

„E prea îngâmfat, prea plin de el, nu e aproape de popor, te privește de sus. Când vrei să fii aproape de popor trebuie să te uiți și în jos.

Ce notă? Nu știu dacă există notă pentru că nu a meritat. A beneficiat de banii poporului. Sunt oameni în țară care se culcă nemâncați, mai ales o grămadă de copii”, a precizat o femeie în vârstă.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel