Ce mesaj i-a transmis ambasadorul Marii Britanii lui Dacian Cioloș
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a declarat miercuri, după întâlnirea cu președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, că una din temele abordate a vizat situația politică din România. El i-a felicitat pe premierul Dacian Cioloș și Cabinetul său, precizând că este un mandat foarte important, într-o perioadă foarte importantă pentru România și Marea Britanie. Paul Brummell a adăugat că așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu toți noii miniștri.

"Vreau să-l felicit pe domnul Cioloș în ceea ce privește noul Guvern. Este un mandat foarte important, într-o perioadă foarte importantă pentru România și Marea Britanie. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu toți miniștri noi", a precizat ambasadorul britanic, citat de Agerpres.

Întrebat dacă o să aibă o întâlnire și cu premierul Dacian Cioloș, ambasadorul britanic a spus că este posibil acest lucru: "Sunt sigur că domnul Cioloș are multe de făcut, dar curând este posibil, o să fie o mare plăcere pentru mine".

Chestionat cum comentează faptul că România are în următorul an un guvern tehnocrat, ambasadorul britanic a precizat că este o decizie pentru România și a susținut că este "foarte fericit" că parlamentarii au luat această decizie.

"Nu este o decizie pentru noi, dar se pare că este o decizie care a avut sprijinul marii majorități a parlamentarilor români. Bineînțeles că sunt foarte multe de făcut în ceea ce privește pregătirea alegerilor din 2016 și îi urez foarte mult succes domnului Cioloș și Guvernului său", a spus Paul Brummell.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel