Ce le răspunde Dragnea primarilor care contestă descentralizarea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu Dragnea.jpeg
Liviu Dragnea.jpeg

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, le-a răspuns primarilor care contestă proiectul descentralizării și care susțin că odată cu acest proces, puterea dintr-un întreg județ va trece în mâna unui singur om.

Primarii de oraşe contestă proiectul descentralizării propus de Liviu Dragnea. Edilii se plâng că nu au fost consultaţi şi că reprezentanţii Guvernului nu le-au explicat modificările ce urmează să îi afecteze direct, scrie antena3.ro. Vicepremierul răspunde, transmițând că proiectul propus de el nu înseamnă că puterea se va concentra în mâna unui singur om, aşa că primarii nu au de ce să îşi facă griji.

„N-am auzit primarii din partid. Ba dimpotrivă, reprezentanții primarilor din partid - și nu numai din partid - au fost prezenți la toate negocierile. Nu se transferă puterea dintr-un județ în mâna unui singur om. Asta nu este adevărat. Cine se uită cu atenție pe proiectul de lege, va înțelege. Cine nu se uită cu atenție pe proiectul de lege și vrea să vorbească la televizor... Aia e altceva. Eu nu comentez”, a declarat, luni, Liviu Dragnea.

Social democraţii au discutat în Biroul Naţional Permanent o variantă finală a descentralizării, iar Guvernul îşi va asuma răspunderea pe acest proiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel