Ce joc psihologic a făcut Băsescu la discursul în faţa diplomaţilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
base_pumn_94126900
base_pumn_94126900

Traian Băsescu a evitat timp de o săptămână să vină cu un discurs public după reinstalarea la Cotroceni. Psihologul Hanibal Dumitraşcu argumenta pentru DeCe News că revenirea fizică a lui Băsescu la Cotroceni va aduce o explozie de nemulţumire din partea oamenilor. Dumitraşcu îşi menţine poziţia şi susţine că discursul de forţă avut de Traian Băsescu va produce nemulţumire socială "dar nu din prea multă iubire faţă de USL".

Hanibal Dumitraşcu consideră că jocul lui Traian Băsescu a fost unul prin care le-a "arătat pisica celor din USL. Nici nu avea ce alt joc să facă decât procuratura şi puşcăria, astea sunt argumentele lui". În discursul său Traian Băsescu a lăudat CSM, Parchetul şi DNA pentru atitudinea avută în campania pentru referendum.

"Traian Băsescu este un oportunist, o persoană care joacă pe orice carte în politică numai să nu piardă el. Nu îl interesează nimeni în afară de el, cu atât mai puţin cetăţenii. Băsescu va face gălăgie în continuare", a explicat Dumitraşcu.

La nivelul străzii tensiunea este în creştere, consideră psihologul. "Oamenii nu sunt animaţi de iubirea pentru USL. De câte ori Traian Băsescu va sări calul, oamenii vor ieşi în stradă pentru a protesta".

Înainte de revenirea lui Traian Băsescu la Cotroceni, Hanibal Dumitraşcu a explicat cum s-ar putea produce o explozie socială. “Momentul în care Băsescu se va întoarce fizic la Cotroceni ar putea aprinde scânteia. Riscăm să vină oamenii în stradă. Riscăm să ne trezim cu opt milioane de oameni în stradă, pentru că aceştia au fost majoritatea activă, ei au fost la vot. Restul sunt aşa o mulţime invizibilă, care nici nu mai există. Fie sunt în srăinătate, fie nu mai există acei oameni, sunt multe elemente. Dar o majoritate s-a pronunţat”, a explicat psihologul Hanibal Dumitraşcu înainte de revenirea lui Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel