Ce întrebări s-au dat la concursul de directori în școli
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Marian Preda, președintele Senatului Universitatii din Bucuresti, a postat pe Facebook întrebările care au fost date la concursurile de directori de școli.
"Am citit testul eliminatoriu pentru concursurile de directori de școli. A fost bine făcut dar este destul de ușor (e oarecum normal fiind prima probă și fiind puțini candidați/loc). 
1. Cine nu il trece nu merită în niciun caz să fie director!
2. Cine a fost înainte director și nu îl trece, este dovada vie a imposturii, a mediocrității numite politic într-o funcție.
Oricum , concursul, ca proces, a fost ok și este o premieră pozitivă; știu că a fost ok de la persoane care au fost observatori la concurs din partea asociațiilor de părinți. 
Aștept cu interes procentul/numărul celor care au picat testul", a notat Preda.
 

VEZI ÎNTREBĂRILE PENTRU CONCURSUL DE DIRECTORI DE ȘCOLI AICI

Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitară a avut loc, miercuri, începând cu ora 10.00. Proba a vizat evaluarea aptitudinilor cognitive şi a competențelor manageriale ale candidaților și constă în rezolvarea, în maximum 120 de minute, a unui test-grilă cu itemi elaborați de Ministerul Educației.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel