Cum să-ți cureți gândurile cu o sticlă cu APĂ. Voropchievici: În DOUĂ ore se golesc toate gândurile negative, tot ce vă BÂNTUIE
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 11 dec 2021, 22:01
WhatsApp
Mihai Voropchievici a explicat ce înseamnă visele despre Crăciun și care este secretul pentru curățarea gândurilor.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3, despre semnificația viselor în care apar elemente și simboluri ale Crăciunului.

"Putem să visăm toată perioada aceasta, de la Sfântul Nicolae, până după Crăciun. Este o perioadă în care cerurile sunt deschise pentru toată lumea. Între orele 20 și 22, miercurea și vinerea, porțile sunt deschise. Fiecare dintre noi poate veni cu o întrebare, o rugăminte sau o dorință către cer, însă cel mult trei", a declarat Mihai Voropchievici.

Secretul sticlei cu apă pentru curățarea gândurilor

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, gândurile pot fi curățate cu ajutorul unei sticle cu apă.

"Luați o sticlă din sticlă și umpleți-o cu apă simplă de la robinet și puneți-i un dop. Dacă nu există un dop, se pune degetul. Trebuie să fim îmbrăcați comod, ca pentru culcare. Picioarele se îndepărtează cât să mai încapă un călcâi. Degetul mijlociu de la mâna dreaptă se lipește de coapsa piciorului. Cei stângaci țin sticla cu stânga, cei dreptaci cu dreapta. 

În tot acest timp, ochii se țin închiși. În două ore se golesc toate gândurile negative, de tot ce vă bântuie. În tot intervalul asta de două ore, apa se energizează. Gustați după apa să vedeți ce gust are. Aveți senzația că ați băut ceva minunat. A doua zi puteți folosi apa respectiva la gătit, la plante sau să o beți. Se folosește ca apa sfințită. În aceste două ore, nu ne gândim la nimic", a spus Mihai Voropchievici. 

Ce înseamnă când visezi despre Crăciun

Mihai Voropchievici susține că visele de Crăciun vin și reprezintă pur și simplu nerăbdarea noastră. Cei care au copii mici sunt nerăbdători să ofere copiilor cadourile de la Moș Crăciun. 

"Totodată, avem bunăvoință, o stare care ne străbate în tot corpul. În perioada aceasta, este multă comunicare benefică. Să profităm de asta.

Putem să visăm clopoței de Crăciun, care semnifică o împrospătare a traiului tău. Sunetul clopoțeilor trezește ceva nou", a mai spus el.

Ce înseamnă când îl visezi pe Moș Crăciun fără sanie

"Sunt vise în care Moș Crăciun apare fără sanie. Poate să poarte straie murdare sau ghete rupte. Acest vis nu este tocmai bun. Sunt acele vise care în general vă atenționează că v-ați luat prea multe în spate. Sunt atenționări de sănătate.

În schimb, dacă visezi un brad frumos, verde și împodobit, tu vei renaște. Orice copac pe care îl visezi și este verde, este dătător de viață. Pe de altă parte, brazi acoperiți de zăpadă simbolizează o reînnoire în existența celui care a visat.

Decorațiunile de Crăciun înseamnă bogăție și avere.

Copiii din vise cu această ocazie sunt asociați cu noi speranțe. Copiii mai mari de trei ani. Cei nou-născuți înseamnă boală și probleme, dar probleme foarte rele.

Visele în care vezi nașterea lui Iisus, înseamnă că tu ești deja un suflet evoluat. Ești un om care la rândul tău trebuie să fii mentor. Un învățător. 

Visul despre Ajunul Crăciunului înseamnă că vei fi pus în fața unor posibilități importante, dar și a unui statut nou în sfera ta socială. 

Când visezi că oferi cadouri ți se sugerează că oamenii apropiați de lângă tine îți vor fi aproape", a mai spus numerologul Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?