Ce înseamnă când visezi bani. E de bine sau nu
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 29 iun 2020, 14:06
WhatsApp
Orașul care oferă 5.000 de EURO pentru fieare nou-născut
Orașul care oferă 5.000 de EURO pentru fieare nou-născut
Interpretarea viselor te poate ajuta pentru a înțelege acele semnale pe care subconștientul vrea să le transmită.

„În general, pe traducerea veche a visului de bani, și mai ales când visam bănuți, mărunțiș, a doua zi automat trebuia să mă cert cu cineva. Tot ce era mărunțiș înseamna vorbe care trebuiau date. Filosofii de acum și psihologii de acum spun că e cu totul altă poveste și că vei avea parte de bucurii sau oportunități la care nu te aștepți", a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

„Dacă banii sunt de valoare, monede vechi sau rare sau chiar de argint, înseamnă o sumă de bani care ți se va restitui”, a mai spus acesta.

„Când visezi bani moșteniți deja mintea ta lucrează, se gândește pe rezultate de fericire. Spune că în principiu poți avea parte de un câștig financiar", a adăugat numerologul.

Ce înseamnă când visezi că dai bani sau donezi

„Când visezi bani pe care îi dăruiești cuiva, e aceeași poveste. Să ai grijă ce cuvinte spui și cum poți să deranjezi pe cineva.

Dar, dacă visezi că donezi bani, ceva caritabil, o problemă socială, trebuie să te evaluezi. Să îți dai seama cine ești de fapt, ce vrei, ce gândești", a mai explicat Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?