Ce înseamnă când te uiți la ceas la și 59
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ce înseamnă când te uiți la ceas la și 59 / Imagine de Jan Vašek de la Pixabay
Ce înseamnă când te uiți la ceas la și 59 / Imagine de Jan Vašek de la Pixabay
Pentru unii, faptul că se uită la ceas la și 59 nu semnifică absolut nimic, în timp ce pentru alții, în special cei superstițioși și pasionați de numerologie, acest lucru îi va face să încerce să își citească viitorul.

Uneori se întâmplă că să priviti ceasul analogic sau digital, iar acesta să arate întâmplător (sau nu)… și 59 de minute. Despre numărul 59 se spune că este unul angelic.

Numerologii spun că ori de câte ori ne vom întâlni cu acest număr poate fi considerat un semn de realizare a unor planuri mărețe în această viață. De asemenea, este un număr al schimbărilor spirituale profunde, magice și misterioase, scrie BZI.

Ce înseamnă când te uiți la și 59 din punctul de vedere al iubirii

Multe persoane sunt foarte convinse că nu se uită la ceas întâmplător, ci tocmai pentru că o persoană dragă se gândește la ei sau intuiesc că această pură întâmplare atrage schimbări majore în viața lor.

Dacă despre orele fixe de la ceas se spune că cineva te iubește cu adevărat, atunci când te uiți la ceas și acesta indică și 59 numerologii spun că persoana iubită se gândește la tine. În schimb, dacă te uiți la ceas la și un minut, se spune că ești înșelat/ă.

Pentru că după minutul 59 apar imediat orele fixe, în general interpretările numărului angelic se axează pe ideea de sfârșit și un nou început. Așadar, nu ar trebui privit niciodată acest număr cu scepticism, ci dimpotrivă, ar fi bine să îl luam ca un semn al oportunităților pe viitor. 

Sursă: BZI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel