Ce include pachetul pentru oamenii de afaceri români la Congresul IUBCCI din Emiratele Arabe Unite
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ce include pachetul pentru oamenii de afaceri români la Congresul IUBCCI din Emiratele Arabe Unite
Ce include pachetul pentru oamenii de afaceri români la Congresul IUBCCI din Emiratele Arabe Unite
Cristina Ciobanu, chairman al  IUBCCI - UAE, a spus ce include pachetul pentru oamenii de afaceri români la Congresul IUBCCI din Emiratele Arabe Unite.

Cristina Ciobanu, chairman al IUBCCI - UAE, invitată la DCNews și DCBusiness, a explicat ce include pachetul pentru oamenii de afaceri români la Congresul IUBCCI din Emiratele Arabe Unite.

"Pentru participanții din România am organizat un pachet pentru care se pleacă din data de 19 octombrie. Se ajunge în Dubai, iar acolo sunt însoțiți de un service care îi aduce la hotel. La hotel îi așteaptă o cină. În timpul cinei se fac toate procedurile de check-in. În data de 20 octombrie, când este Congresul, Congresul începe la ora 9:00, vom avea un moderator, iar în timpul Congresului ambasadorii își vor prezenta analiza economiei țării pe care o reprezintă, avantaje ale economiilor naționale. Deci asta vor face, după care de la ora 10:00 până la ora 13:00 avem discursurile ambasadorilor. De la ora 13:00 până la ora 15:00 este o pauză cu un lunch. În timpul acesta se pot face cumva relațiile, că s-au prezentat o parte dintre ei și atunci știi către cine să te adresezi. De la ora 15:00 până la ora 19:00 va fi o altă parte unde vor vorbi alți ambasadori. Pe lângă ambasadori vor vorbi și partenerii noștri, după care se va ține o dezbatere între cinci țări și ambasadori, după care va fi o pauză de șampanie, ca să relaxăm și să degajăm seara și ziua acestui Congres, iar după aceasta se va ține un gala dinner, unde vor fi toți cei participanți la acest Congres, împreună, deci din nou am creat timp pentru a se concluziona, a se trece la relații mai prietenoase.

Evenimentul va dura 4 zile

Durează totul 4 zile, deci asta se întâmplă pe 20, în timpul Congresului. Pe 21 octombrie, după dejun, la ora 15:00 toată lumea pleacă în Safari unde am organizat un Safari privat cu un barbeque, la fel, tot pentru a destinde atmosfera și pentru a crea un mediu privat mai cald, pentru a se face relații comerciale mai bune. Pe data de 23 toată lumea pleacă la Expo, că ar fi păcat să nu vizităm cea mai mare expoziție din lume, iar seara va fi o cină în restaurantul hotelului, care este partenerul nostru, un hotel nou, deschis acum câteva luni.", a explicat Cristina Ciobanu.

Evenimentul va avea loc în octombrie

IUBCCI WORLD Wide Head Quarter - Chairman Nasty Vladoiu, împreună cu IUBCCI-UAE, organizează, în data de 20 octombrie, prima ediție a Congresului “Hight End Congress of Economic Diplomacy in Dubai” după schimbarea viziunii structurale a organizației. Cu această ocazie, se va lansa oficial și IUBCCI UAE. Congresul va aduce împreună 120 de participanți, printre care membri ai IUBCCI, președinți de Camere Bilaterale, Miniștri UAE, Ambasadori în UAE ale mai multor țări, reprezentanți ai mai multor Fonduri de investiții, reprezentanți ai Companiilor pentru diverse industrii și servicii. 

Congresul are ca scop facilitarea dialogului pentru a găsi soluții privind consolidarea relațiilor din zona diplomației economice dintre țări și promovarea unei bune guvernări pentru obținerea armoniei globale din perspectiva economică. Evenimentul va fi difuzat în direct pe platformele sociale.

Cui i se adresează evenimentul

- Un eveniment potrivit pentru oamenii care doresc să-și extindă afacerea pe piața EAU
- Companiilor care doresc să își exporte produsele sau serviciile pe alte piețe
- Companiilor care caută oportunități de dezvoltare în diverse sectoare
- Celor care doresc să interacționeze și să aibă contact direct cu oficialii EAU și să discute despre posibilitatea de a intra pe această piață

Domeniile prezente în cadrul Congresului

Din domeniul energetic, medical, bancar, producători de produse alimentare și băuturi, dezvoltatori imobiliari, investitori, chiar și o companie de avioane private.

Mai multe informații se pot găsi pe site-ul organizației, unde sunt informații despre eveniment, inclusiv datele de contact: www.iubcci.ae.

Ce presupune o zi de Congres

Vor veni în calitate de speaker câțiva dintre ambasadorii care vor prezenta analiza SWOT a economiei țării pe care o reprezintă, mai precis vor prezenta avantajele economiilor naționale ce pot fi considerate ca un adevărat ambasador la nivel internațional, enumerând astfel oportunitățile de afaceri și domeniile în care au nevoie de implicare din partea oamenilor de afaceri din alte țări. 

La finalul congresului va fi și o dezbatere la care vor participa 5 dintre speakeri și care vor răspunde la un set de întrebări. În pauza de masă toți participanții pot interacționa direct și pot discuta despre domeniile de interes, iar ziua va fi încheiată cu o Gală Diner.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel