Ce le pregătește presa portocalie lui Badea și Antenei 3
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
badea decenews
badea decenews

Conflictul dintre Mircea Badea și ziariști apropiați președintelui a escaladat, iar aceștia din urmă lasă impresia că i s-ar pregăti ceva realizatorului ”În gura presei”, un ”infractor”, ”caz de competența instituțiilor statului”. Câmpul de bătaie ar putea fi Consiliul Național al Audiovizualului sau o instanță judecătorească. La rândul său, Mircea Badea remarcă o instigare la ”suprimarea, anulare” a sa, declarându-se ”convins” că autoritățile ”vor interveni legal în această situație periculoasă”.

Evenimentul Zilei adună într-un amplu material păreri ale editorialiștilor apropiați Cotroceniului, unii numindu-l un infractor pe Mircea Badea, în timp ce alții spun că vedeta Intact se va liniști ”imediat ce va fi condamnat”.

S-ar părea că se pregătește un atac al Antenei 3, la CNA sau în justiție, primul semnal fiind dat de publicarea de către Hotnews a unor stenograme dintr-o emisiune de la Antena 3, critică lui Pora și restul colegilor portocalii.

Evz e intrigat că CNA nu se autosesizează cu privire la ”amenințările transmise de vedeta trustului Intact”, motiv pentru care ”a pornit un demers prin care va adresa o petiție către Consiliu, ori de câte ori emisiunea Antenei 3 va încălca prevederile din Legea audiovizualului”.

”Mi se pare evident că această publicație indeamnă la oprirea/suprimarea/anularea mea, deci la uciderea mea”, a scris Mircea Badea pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel