Ce i-a cerut un bărbat lui Emil Boc, sătul de haosul din Cluj-Napoca
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un clujean nemulțumit de felul cum se circulă în "Capitala Transilvaniei", dar și de modul în care municipalitatea înțelege să fluidizeze traficul, i-a transmis o solicitare inedită primarului Emil Boc.

Bărbatul din Cluj-Napoca a transmis autorității locale o sesizare pe site-ul domnuleprimar.ro. prin care cere ca toate semnele de circulație din oraș să fie date jos, deoarece au devenit inutile. În plus, clujeanul precizează că s-a săturat de poveștile edilului "gen bla bla blabla", la care de altfel este foarte bun.

"Domnule primar va rog la modul cel mai serios sa dati jos toate semnele de circulatie din Cluj Napoca, pentru ca oricum nu le mai respecta nimeni si asta datorita competentei dumneavoastra de a conduce un oras. Domnule Boc, ati ramas un demagog ,un oras in Romania se conduce cu masuri ferme, nu cu povesti gen bla bla blabla, la care de altfel sinteti foarte bun. Vrem masuri dure in ceea ce priveste respectarea regulilor si semnelor de circulatie!!! Faceti trotuare mai inguste si redati-le pietonilor si biciclisilor, domnule Boc!", a scris bărbatul, potrivit bistrita.citynews.ro.

Solicitarea bărbatului a primit și un răspuns din partea municipalității: "Primaria Cluj-Napoca, prin intermediul Serviciului siguranta circulatiei rutiere, retele edilitare si transport local, are obligatia legala de a amplasa semne de circulatie pentru desfasurarea in bune conditii a traficului rutier si pietonal din oras. Soferii sunt responsabili pentru faptele pe care le savarsesc in trafic, iar Politia Rutiera impreuna cu Politia Locala supravegheaza circulatia din municipiu si aplica sanctiuni. Proiectele de reabilitare ale strazilor sunt realizate dupa consultarea si aprobarea lor de catre specialisti, in ceea ce priveste traficul si amenajarea urbanistica", se precizează în răspunsul oferit de Primăria Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel