Ce frumoasă este Irina Columbeanu! La 15 ani seamănă izbitor cu mama ei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnișoară în toată regula. Adolescenta locuieşte de ani buni în America, este o elevă model şi se pare că moşteneşte întru totul frumuseţea mamei. Ultimele fotografii postate de Monica Columbeanu pe Instagram sunt cea mai bună mărturie.

Par mai degrabă surori decât mamă şi fiică. Monica şi Irina şi-au şocat fanii atunci când au apărut împreună, la începutul anului, într-o fotografie postată pe Instagram. Cele două apar îmbrăţişate într-un avion privat, însă cu greu le deosebeşti. Şi asta pentru că tânăra Irinuca a crescut iar acum a căpătat trăsăturile unei frumoase domnişoare, aproape de nerecunoscut. Cu aşa moştenire de la mama ei, are toate șansele să devină un model de succes dacă vreodată îşi va dori să activeze în domeniul modei şi să urce pe podium. Mr. Pink pare că le răsfaţă pe cele două cu haine de firmă şi genţi scumpe, însă apariţiile lor sunt mereu decente, feminine şi în ţinute de bun gust.

De mică, a fost vedetă în România

Cât a locuit în România, Irina Columbeanu a fost foarte activă pe Instagram și pe YouTube, dar după mutarea în America s-a concentrat pe studii. Iniţial, după ce Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat, fetița a rămas în ţară în grija tatălui. Ulterior, fata a decis că vrea să locuiască cu mama ei, așa că s-a mutat în SUA. Irina a devenit cunoscută şi graţie clipurilor de pe YouTube în care făcea vlogging şi îi învăţa pe cei din generaţia ei cum să face slime-uri, o preocupare în mare trend, printre copii şi adolescenţi, în urmă cu câţiva ani. Avea peste 300.000 de abonați și fanii erau impresionați de munca ei, însă toate postările au fost şterse iar canalul este, acum, gol. 

În 2007, Monica Gabor o aducea pe lume pe micuța Irina Columbeanu, la vârsta de 19 ani.  Alături de Irinel Columbeanu, a reușit să îi ofere fiicei sale o viață lipsită de griji în vila de la Izvorani. După divorţ, Monica a ales să trăiască în America alături de Mr. Pink. Ulterior, şi-a luat şi fiica cu ea iar în prezent par să fie o familie fericită. Ultima apariție surprinzătoare a Irinei a fost în toamna anului trecut, când adolescenta a mers la banchetul clasei a VIII-a. Aceasta a îmbrăcat o rochie albă, până-n pământ, cu un decolteu delicat. Imaginea a ajuns în timp record la peste 15.000 de aprecieri iar comentariile pozitive au curs la foc continuu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel