Ce fruct ești în funcție de zodie/ascendent
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Te-ai gândit vreodată la legătura dintre zodii și fructe?

Acest articol își dorește să fie unul informativ și distractiv, care să ne mai destindă. Nu uitați că nu sunteți doar zodia (poziția Soarelui), dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne. Atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Berbec / Ascendent în Berbec

CIREȘE

Berbecii sunt plini de energie, neobosiți și uneori cicălitori. Berbecii ar putea fi ca cireșele, plini de antioxidanți și vitamine, dar în cantități mari s-ar putea să îți facă rău la stomac. Berbecilor le place să facă multe activități și sunt înnebuniți după sporturi. Dacă vrei să slăbești, poți încerca o dietă bazată pe cireșe sau poți să ieși la alergat cu un prieten Berbec / Ascendent în Berbec.

Taur / Ascendent în Taur

PEPENE VERDE

Taurii vor mereu să aibă zona lor de confort asigurată și mâncare din belșug. De aceea ar putea fi ca pepenii verzi, bogați în magneziu și potasiu, reduc stresul și sunt favoriții verilor în care nu se ridică de pe șezlongul din aceeași stațiune pe care o aleg în același sezon în care preferă să meargă la mare.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

RODII

Rodiile ajută la digestie și încetinesc procesul de îmbătrânire, cam așa și Gemenii, mereu joviali, mereu copilăroși și glumeți. Treci de partea lemnoasă și găsești semințele delicioase și interesante care merg atât la salate cât și la dulciuri, le descoperi mereu câte o nouă întrebuințare.

 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Cu puțină atenție te poți înțelege cu oricine din jurul tău. Vei da dovadă de empatie și o capacitate de adaptare uimitoare. 

Taur

Trebuie să te bazezi și pe oamenii din jurul tău. Atât la serviciu, cât și acasă. Astfel vei salva destule resurse. 

Gemeni

Primești o încurajare de la Marte și un dram de putere de la Soare. Ai putea să le folosești pentru a te ocupa de una dintre pasiunile tale. 

Rac

Te vei implica într-o problemă a familiei fără a emite niciun fel de pretenție. Treburile casnice chiar îți fac plăcere. 

Leu

Te vei agita destul de mult pentru orice proiect, dar ce-i drept este că îți și face plăcere. Și chiar ai energia necesară. 

Fecioară

Câteodată, lucrurile merg de la sine. Fără ca tu să intervii într-un fel sau altul. Deci mai bine acceptă situația. Vei avea de câștigat. 

Balanță

Îi poți ghida pe cei din jurul tău. S-ar putea să rămâi uimit de talentele tale, unele chiar latente. Poate le vei mai folosi. 

Scorpion

Vei fi preocupat permanent de ce nu ai decât de ce ai. Sau te vei gândi exagerat la pierderi. Încearcă să nu exagerezi. 

Săgetător

Te zbați prea mult singur să îți iasă un proiect, când adevărul este că ai putea cere ajutorul, iar lucrurile vor decurge și mai bine. 

Capricorn

Apreciezi orice feedback de la superiorii tăi. Ba mai mult, îi vei ajuta pe colegi să înțeleagă mai bine ce au de făcut. 

Vărsător

Astrele te invită să te plimbi, să merg la un film sau la o piesă de teatru, să înveți ceva nou. Indiferent de programul obișnuit al zilei. 

Pești

Ești mai încrezător atunci când vine vorba de proiectele propuse. Mai ales la serviciu. Îți susții orice idee ca niciodată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel