Ce fel de persoană eşti, în funcţie de partea patului pe care dormi
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Partea de pat pe care dormi poate arăta ce tip de personalitate ai. De exemplu, oamenii care dorm pe partea stângă sunt mai optimişti decât cei care dorm pe partea dreaptă. 

Dacă dormi pe partea stângă, atunci înseamnă că ești o persoană optimistă și că poți face față stresului destul de bine. Două treimi din persoanele care dorm pe stânga reacționează mai calm într-o criză decât partenerul lor.

De asemenea, au mai multă încredere și au o viziune mai pozitivă asupra vieții, comparativ cu 18% dintre persoanele care dorm pe partea dreaptă.

Persoanele care dorm pe partea stângă a patului refuză să negocieze cu partenerii lor. Este atât de important pentru unii oameni încât 1 din 10 cupluri se luptă pentru această parte a patului. Aceste lupte nu au doar legătură cu preferințele, ci și cu lenea. Pe lângă faptul că nu dorești să dormi lângă ușă, apar deseori următoarele argumente: a nu dori să fii aproape de încălzire, a dori o viziune mai bună a televizorului, a dori să fii mai departe de zgomotul din trafic etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel