Ce fel de caracter ai în funcţie de forma mâinii
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 30 sep 2022, 23:11
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre caracterul oamenilor în funcţie de forma mâinii.

„Cea mai interesantă mână este cea mare. În acest caz, creierul domină inima. Este o persoană gânditoare, care ştie să-şi controleze emoţiile şi care nu decide nimic la întâmplare. Totodată, mâna mare denotă un spirit analitic minuţios, care vrea să ştie şi cel mai mic detaliu înainte de a trece la acţiune. Decizia odată stabilită niciun obstacol nu-i mai stă în cale. Pot deveni încăpăţânate, dar şi tenace”, a spus Mihai Voropchievici.

„Mâna mică - Înseamnă că inima domină creierul. Observă mai bine imaginea de ansamblu decât detaliile. Gândirea este mai puţin profundă. Anunţă un caracter vesel şi optimist. Mâna mică arată o uşurare în a se adapta. Adoră bârfele. Dacă vrei să afle tot oraşul, spune-i unei persoane cu mână mică.

Mâna cu degetele mici, dar lată. Persoana are multă vitalitate. Este puternică, curajoasă şi luptătoare. Este mâna omului care are reuşite în viaţă. Pot fi mai direcţi şi sunt foarte tupeişti.

Mâna îngustă, de artist. Este mâna celor lipsiţi de încredere. Sunt nesiguri. Sunt suspicioşi. Nu este o mână fericită, pentru că trăieşte în permanenţă în nesiguranţă. Îi scade elanul. Suferă şi de o nesiguranţă cronică. Sunt persoane foarte longevive”, a spus numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3.

Citește și...

Mihai Voropchievici îți explică dacă ai linia divorţului în palmă

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum se poate recunoaşte linia divorţului din palmă.

„Dacă ai linia divorţului în palmă, poţi să te dai în stânga şi în dreapta, că tot acolo ajungi. Ce îţi este scris în frunte îţi este pus. Sunt lucruri care nu se schimbă", a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Cum arată linia divorţului din palmă, potrivit lui Mihai Voropchievici

„Linia divorţului este ca un arc de cerc. Trece peste linia vieţii şi a capului şi tinde să se ducă spre linia inimii. Dacă ai acest arc de cerc, ori pe stânga ori pe dreapta, automat spunem că este mâna omului care va divorţa”, a spus Mihai Voropchievici.

„Niciodată nu devine proeminentă. Atunci când apar într-un cuplu certuri, apare şi linia. În anumite zone apare ca marcaj şi o linie a căsătoriei. Cei care o au sub degetul mic sunt cei care îşi cam bat joc de căsnicie sau partener.

Numerologul Mihai Voropchievici a interpretat, tot în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, topul celor mai frecvente vise. „Mai vin la mine doamne şi domni care se înspăimântă de ceea ce au visat. (...) Sunt şi oameni care visează bani. Dacă te visezi bogat, este posibil să devii sărac. Argintul este benefic. Lingoul de aur înseamnă că vei primi ajutor de la un bărbat. Visul în care găseşti o comoară prevesteşte că vei deveni un om bogat. Punga este semn de speranţă. Moneda veche arată bani câştigaţi uşor. Una de aur înseamnă om binevoitor. Mai există ceva foarte important, atunci când visezi grămezi mici de bani, înseamnă certuri. Când visezi bancnote, înseamnă că urmează să câştigi ceva, chiar dacă e cu venit sau nu”, a zis numerologul Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?