Ce faci de luni dacă vrei să intri la ING Bank. Restricțiile CNSU și certificatul verde
Autor: D.C. | Publicat pe: 23 oct, 17:28
WhatsApp
Începând de luni, 25 octombrie 2021, la toate instituțiile trebuie să prezinți certificat verde pentru a putea intra.

Am sunat la Call Center ING Bank pentru a afla dacă de luni pot intra cu certificat verde în bancă.

Ce se întâmplă dacă ai de plătit o rată, de exemplu, sau trebuie să îți ridici pensia de la ghișeul băncii? 

După câteva minute de așteptare, a răspuns un operator. Acesta a spus că 'Stați puțin să verific. Din câte știu eu, da, se poate fără certificat verde! Ați văzut undeva că nu s-ar putea?'. 

Motivul pentru care am sunat la bancă este pentru că hotărârea CNSU, care condiționează accesul populației în diferite spații publice și private de dovedirea vaccinării sau a trecerii prin Covid-19, nu a trecut și serviciile bancare în rândul celor considerate esențiale și exceptate.

Indiferent de rata de incidență din localitate se impun restricții

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a propus, vineri, ca indiferent de rata de incidență din localitate să se impună restricții de ciruclație de la ora 22.00. În plus, în centre comerciale sau la evenimente, accesul este permis în baza certificatului verde.

G Ad:

Potrivit deciziei CNSU propusă Guvernului, circulația persoanelor în afara locuinței este interzisă între orele 22.00-05.00, indiferent de rata de incidență cumulată la 14 zile, pentru o perioadă de 30 zile. Sunt exceptate persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

VEZI ȘI: DEGRINGOLADĂ cu restricțiile la bănci începând de luni. Exemplul Raiffeisen Bank: Ce spune operatoarea când suni în call center

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro