Ce faci cu biletul la meciul România - Argentina. Mircea Sandu: „Că va fi Portugalia, că va fi Franţa, vom vedea“
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Mircea Sandu, preşedintele FRF, susţine în aceste momente o conferinţă de presă în care lămureşte problema anulării amicalului cu Argentina, dar şi a biletelor vândute.

„Meciul cu Argentina a fost angajat din octombrie anul trecut. Are clauze foarte clare. Articolul 1 specifică prezenţa celei mai bune echipe, cu Messi, Tevez, Mascherano, Higuain. Ei puteau lipsi doar în caz de accidentare. Costurile: 1.200.000 de euro, din care au fost plătiti deja două rate din cele trei, indemnizaţie pentru a veni aici. Costuri pentru transport, cazare şi tot ce au nevoie. Marcel Pavel urma să interpreteze imnul României“, a declarat Mircea Sandu

"Au fost plătite deja trei rate ale contractului, una la 1 ianuarie şi una la 1 aprilie. Mai urmau ca şi costuri, numai pentru Arehtina, aprox. 200.000 de euro biletul de avion şi 50.000 costul sejurului lor. Să vină Messi în România era un eveniment foarte important. Mă voi adresa FIFA pentru a cere daune substanţiale."

"Portugalia e o soluţie pentru a înlocui Argentina. Dacă Federaţia lor dă un răspuns afirmativ, ar fi foarte bine. Dacă nu, vom inaugura acest stadion la meciul cu Franţa, de pe 6 septembrie. Cine vrea să păstreze biletele pentru acest meci, e foarte bine. Dacă nu, returnează biletul şi primesc banii înapoi.

Sîntem preocupaţi, sîntem îngrijoraţi, însă trebuie să inaugurăm stadionul într-un meci important. Că va fi Portugalia, că va fi Franţa, vom vedea.

Stadionul arată foarte bine, nu avem impedimente să organizăm un meci pe 10 august. Jumătate din gazon a fost montat deja. Regret anularea acetsui amical, nu este vorba de aprecierea fotbalului românesc, ci despre o decizie pe care nu o înţeleg, un contract care nu a fost respectat. Vă asigur că voi face tot posibilul ca Argentina cu Messi pe teren să fie prezentă. Momentan, nu am un comunicat oficial din partea Argentinei", a spus Mircea Sandu.

Citește și:

Află cum iţi recuperezi biletul de la România- Argentina. Dacă îl returnezi plăteşti taxele de retur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel