Data actualizării:
Data publicării:

Ce fac copiii lui Călin Donca. Imaginile zilei oferite de o prietenă a familiei / Orianda Donca, nou mesaj / galerie foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Apar noi informații privitoare la familia lui Călin Donca.

Prietenii familiei Donca se dovedesc a fi de nădejde în momentele dificile prin care familia omului de afaceri trece în această perioadă și o susțin pe Orianda în creșterea celor cinci copiii pe care îi are.

Pe pagina de Instagram a Oriandei Donca, dar și pe pagina lui Călin Donca, au fost re-postate story-uri cu copiii acestora și cu mesajele pe care prietenii celor doi le-au transmis, după ce au avut grijă de cei mici.

„O zi și o noapte petrecută cu copilașii prietenilor noștri, Orianda și Călin Donca. Doamne, ce energie bună, ce copii minunați, crescuți în multă iubire, disciplină și recunoștință“, a scris Maria (@temerelm), o prietenă a familiei Donca, pe pagina sa de Instagram.

CITEȘTE ȘI       -      Vecinul real al lui Călin Donca iese la atac. Orianda, reacție la denigrările la care este supusă familia sa / video

„Când într-o familie predomină iubirea, aceasta se manifestă prin copii“, mai scrie Maria într-un alt story cu o fotografie din mașină.

„Când a venit ora de somn, am stat puțin la negocieri, deoarece copiii voiau să doarmă în camera cealaltă, ca să poată să doarmă cu tati (Călin Donca) atunci când se va întoarce“, se arată într-un al story al Mariei.

CITEȘTE ȘI       -      Orianda, soția lui Călin Donca, nou mesaj: A fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate / foto

La rândul său, Orianda Donca a transmis un nou mesaj la un story, în care se declară dezamăgită de faptul că publicul din România și-a creat o imagini distorsionată asupra familiei Donca.

„Cei care ne vorbesc de rău sunt cei care nu ne cunosc personal și au fost influențați de acest circ mediatic. Cine ne cunoaște și în viața reală știe ce fel de oameni suntem în spatele ecranelor“, a transmis Orianda într-un story.

CITEȘTE ȘI      -      Soluția disperată la care recurge Orianda, soția lui Călin Donca, pentru a-și putea crește cei cinci copii / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel