Ce este IUBCCI. Cristina Ciobanu, informații-cheie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Cristina Ciobanu
Foto: Cristina Ciobanu
Cristina Ciobanu, chairman al  IUBCCI - UAE, a făcut declarații importante la DC NEWS și DC BUSINESS.

Cristina Ciobanu, chairman al  IUBCCI - UAE și președinte al Camerei de Diplomație Comercială UAE, a fost invitata jurnalistului Val Vâlcu, la DCNews și DCNewsTV. Emisiunea a fost transmisă și pe DCBusiness, precum și pe paginile Facebook și Youtube ale site-urilor. 

"IUBCCI a fost înființată în cadrul conferinței internaționale a Camerelor de Comerț Bilaterale în Israel, în anul 2012. Ulterior acestei decizii, a fost înregistrată legal în SUA, în anul 2014, ca unică untitate pentru toată lumea.

În anul 2021 - chairman prof univ. Dr. Nasty Vladoiu, a schimbat viziunea de dezvoltarea a IUBCCI în sensul mutării World Wide headquarter-ului, deschizându-l în România, iar în urma acestei decizii s-a luat hotărârea deschiderii IUBCCI în fiecare țară.

IUBCCI UAE este a doua țară după America unde se deschide această organizație. Este organizație non-profit, este una dintre cele mai mari organizații non-profit din lume a camerelor de comerț și industrie bilaterale.

IUBCCI EAU este o organizație internațională care a fost creată tocmai pentru a promova oportunitățile oferite de economia globală și este dedicată susținerii creerii armoniei economice globale, ajutând mediile de afaceri naționale să se internaționalizeze.", a declarat Cristina Ciobanu, chairman al  IUBCCI - UAE, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC BUSINESS.

Congres important în octombrie

IUBCCI WORLD Wide Head Quarter - Chairman Nasty Vladoiu, împreună cu IUBCCI-UAE, organizează, în data de 20 octombrie, prima ediție a Congresului “Hight End Congress of Economic Diplomacy in Dubai” după schimbarea viziunii structurale a organizației. Cu această ocazie, se va lansa oficial și IUBCCI UAE. Congresul va aduce împreună 120 de participanți, printre care membri ai IUBCCI, președinți de Camere Bilaterale, Miniștri UAE, Ambasadori în UAE ale mai multor țări, reprezentanți ai mai multor Fonduri de investiții, reprezentanți ai Companiilor pentru diverse industrii și servicii. 

Congresul are ca scop facilitarea dialogului pentru a găsi soluții privind consolidarea relațiilor din zona diplomației economice dintre țări și promovarea unei bune guvernări pentru obținerea armoniei globale din perspectiva economică. Evenimentul va fi difuzat în direct pe platformele sociale.

Cui i se adresează evenimentul

- Un eveniment potrivit pentru oamenii care doresc să-și extindă afacerea pe piața EAU
- Companiilor care doresc să își exporte produsele sau serviciile pe alte piețe
- Companiilor care caută oportunități de dezvoltare în diverse sectoare
- Celor care doresc să interacționeze și să aibă contact direct cu oficialii EAU și să discute despre posibilitatea de a intra pe această piață

Domeniile prezente în cadrul Congresului

Din domeniul energetic, medical, bancar, producători de produse alimentare și băuturi, dezvoltatori imobiliari, investitori, chiar și o companie de avioane private.

Mai multe informații se pot găsi pe site-ul organizației, unde sunt informații despre eveniment, inclusiv datele de contact: www.iubcci.ae

Ce presupune o zi de Congres

Vor veni în calitate de speaker câțiva dintre ambasadorii care vor prezenta analiza SWOT a economiei țării pe care o reprezintă, mai precis vor prezenta avantajele economiilor naționale ce pot fi considerate ca un adevărat ambasador la nivel internațional, enumerând astfel oportunitățile de afaceri și domeniile în care au nevoie de implicare din partea oamenilor de afaceri din alte țări. 

La finalul congresului va fi și o dezbatere la care vor participa 5 dintre speakeri și care vor răspunde la un set de întrebări. În pauza de masă toți participanții pot interacționa direct și pot discuta despre domeniile de interes, iar ziua va fi încheiată cu o Gală Diner.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel