Ce echipe participă la World Cup 2022 în Qatar?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sursă foto: Shutterstock
Sursă foto: Shutterstock
Finalul anului 2022 este despre fotbal.

Prima dată în istoria de aproape 100 de ani a Cupei Mondiale, întreaga planetă va celebra sportul rege chiar înainte de Sărbătorile de iarnă. Pentru microbiști, Crăciunul vine mai devreme anul acesta și aduce meciuri palpitante, ale celor mai bune 32 de echipe din lume. Iată care sunt reprezentativele naționale de la World Cup 2022 în Qatar.

Grupa A: Qatar, Ecuador, Senegal, Olanda

În prima grupă joacă Qatar, calificată direct, ca gazdă a Mondialului. Restul echipelor s-au luptat să ajungă la turneul final. Ecuadorul chiar a avut emoții în legătură cu excluderea din competiție. Senegal este cea mai puternică echipă africană, iar Olanda (Țările de Jos) este considerată favorita grupei, pentru că are un lot puternic și vine cu optimismul dat de câștigarea Nations League.

Grupa B: Anglia, Iran, SUA, Țara Galilor

Anglia este favorita grupei B și una dintre echipele cotate cu cele mai mari șanse la câștigarea titlului. Dar până acolo trebuie să treacă de SUA, cu lotul ei atletic și ambițios, de forța defensivă a Iranului și de orgoliul rănit al jucătorilor din Țara Galilor, în frunte cu legendarul Gareth Bale. 

Grupa C: Argentina, Arabia Saudită, Mexic, Polonia

Argentina este prezentă în Top 5 favorite la câștigarea titlului la majoritatea caselor de pariuri pe Cupa Mondială 2022. Messi a anunțat deja că este ultimul său turneu final, așa că miza este cu atât mai mare pentru sud-americani. Mexicul își joacă șansa pentru locul doi, dar și Polonia are ambiții la calificare, cu Lewandowski în frunte. 

Grupa D: Franța, Australia, Danemarca, Tunisia

Mare favorită după Brazilia, echipa Franței, actuala campioană mondială, domină grupa D. Este urmată de Danemarca, adepta fotbalului total. Celelalte două reprezentative naționale, ale Australiei și Tunisiei, nu par să pună probleme puternicelor echipe europene.

Grupa E: Spania, Costa Rica, Germania, Japonia

Cea mai echilibrată grupă de la World Cup 2022 se află sub semnul rivalității dintre Spania și Germania. Cele două echipe au cote egale la pariuri pentru titlul mondial. Japonia nu are resurse pentru o surpriză de proporții, iar Costa Rica este outsider absolut. 

Grupa F: Belgia, Canada, Maroc, Croația

O altă grupă echilibrată este cea a Belgiei și Croației, pe care specialiștii în pariuri sportive le văd deja calificate în optimi. Merită atenție și echipa Canadei, care vine cu rezultate frumoase din calificări. Marocul nu are șanse reale să treacă de prima fază a competiției.

Grupa G: Brazilia, Serbia, Elveția, Camerun

Principala favorită la câștigarea titlului mondial, Brazilia domină Grupa G. Marea confruntare va fi pentru locul doi, între ambițioasa echipă a Serbiei și puternica reprezentativă a Elveției. Camerun vrea să-și apere gloria de odinioară, așa că lupta rămâne în continuare deschisă. 

Grupa H: Portugalia, Ghana, Uruguay, Coreea de Sud

Poate cea mai frumoasă grupă a Mondialului din 2022 are în prim-plan Portugalia, mereu în căutarea titlului suprem. Cristiano Ronaldo se află în fruntea lusitanilor, care vin în Qatar cu un lot puternic și o mare dorință de victorie. Vor fi meciuri aprinse cu Uruguay, o echipă incisivă, și Ghana, revelația continentului african. Coreea de Sud pare o prezență decorativă în Grupa H, dar nu se știe niciodată ce surprize ne rezervă fotbalul.

Urmăriți zilnic cotele la pariuri fotbal pentru Campionatul Mondial Qatar 2022. Jucați responsabil și bucurați-vă de sportul rege, alături de echipele preferate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel