Ce dorință are Elena Udrea la începutul anului 2013
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
udrea
udrea

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, aflată la Covasna unde a petecut Revelionul, urează românilor "La mulți ani!", exprimându-și, totodată, speranța ca anul 2013 "să fie mai bun decât cel care s-a dus".

"Revelionul s-a terminat, am început un an nou cu dorința ca 2013 să fie mai bun decât cel care s-a dus. La Covasna, turiștii au petrecut și s-au bucurat de tot ceea ce gazdele ne-au pregătit: un meniu rafinat, muzică și mai ales dans. Am avut și foc de artificii și am ciocnit cu toți cei din restaurant șampanie la miezul nopții", a scris pe Facebook Elena Udrea, în prima zi a noului an.

"Dar pentru mine, cea mai mare satisfacție au fost cuvintele de apreciere ale oamenilor, turiști sau localnici, față de lucrurile pe care le-am făcut pentru Covasna, pentru tot turismul balnear, pentru pârtiile de ski, pentru proiectele din secuime. Așa că astăzi vreau să fiu și eu turist și mă voi bucura de frumusețea naturii de aici, de aerul curat, dar și de un gulaș unguresc. Poate voi face o vizită și la Centrul de Sănătate al hotelului Clermont, care beneficiază de apele minerale și mofetele de care dispune Covasna. Și cum se spune că ce faci în prima zi din an faci tot anul, nu m-aș supăra dacă în 2013 aș face mai mult turism în România, ceea ce vă recomand tuturor. La mulți ani! Și nu uitați, Explore the Carpathian Garden!:) — în Covasna, România", recomandă fostul ministru al Dezvoltării.

Deputatul PDL de Roman, Elena Udrea, a petrecut Revelionul alături de familia prezidențială într-un hotel de lux din Covasna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel