Ce a declarat sora lui Adrian Năstase, după decizia instanței supreme
Data publicării:
Autor: elena_badea
WhatsApp
dana_barb
dana_barb

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe Adrian Năstase la 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și 5 ani interzicerea unor drepturi, în dosarul “Zambaccian”, decizie care a indignat-o profund pe sora fostului premier, Dana Barb.

După aflarea verdictului pe care judecătorii instanței supreme l-au dat luni în dosarul "Zambaccian", sora lui Adrian Năstase, Dana Barb, a mers la locuința fostului premier, unde, înainte de a intra în imobil, a vorbit cu jurnaliştii despre condamnarea fratelui său la 4 ani de închisoare.

“Deci pur şi simplu am auzit şi am văzut că justiţia omenească şi-a făcut treaba exact cum aţi observat şi dv., dar eu şi familia noastră şi mama lui Adrian Năstase aşteptăm ca justiţia divină să-şi spună cuvântul, pentru că ştim că justiţia divină are mult mai multă putere asupra oamenilor, familiilor lor până la a şaptea generaţie.

Să-şi aducă aminte. Atât am avut să vă spun. Noi suntem pregătiţi totdeauna. Asta a fost soarta noastră în această ţară. I-am spus fratelui meu: ai vrut să fii patriot? Te pedepsesc! Toţi cei care ţi-au vrut răul te pedepsesc, pentru că ai făcut ceva pentru această ţară. Trebuia să-ţi vezi de tine, de familia ta, de viaţa ta, de interesele tale, nu să lupţi pentru România.

Cine luptă pentru România în clipa de faţă e pedepsit. N-am vorbit (cu Adrian Năstase după sentinţă – n.n.). Dar ştiu cum gândeşte. El totdeauna s-a sacrificat pentru ceilalţi. (...) Noi totdeauna suntem pregătiţi şi avem foarte multă putere“, a spus Dana Barb, arătându-se profund indignată de decizia instanţei supreme, potrivit stareapresei.ro.

“Noi suntem foarte pregătiți și avem foarte multă putere. Ne predăm cu toții”, a concluzionat ironic sora fostului premier.

Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție a dat verdictul final în recursul inițiat de acuzare în dosarul “Zambaccian”. Adrian Năstase a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și 5 ani interzicerea unor drepturi. Magistrații l-au condamnat la 3 ani și pentru infracțiunea de șantaj, urmând ca fostul șef al Guvernului să execute pedeapsa cea mai grea, anume de 4 ani. Și soția sa, Dana Năstase, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la luare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel