Ce culori să porți, în 2023, în funcție de zodie, ca să-ți meargă bine tot anul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach)
Institutul Pantone a ales deja culoarea anului 2023 și este Magenta, între roșu și albastru. Potrivit lui, este o nuanță care transmite energie pozitivă și optimism, așa că o putem alege pentru haine, încălțări sau accesorii. Iată ce altceva ți se potrivește în noul an, dacă ții cont și de planeta care guvernează semnul tău. O să-ți poarte noroc!

După cum știi, fiecare zodie este guvernată de o planetă, deci fiecare semn are un guvernator. Din fericire, ai ocazia să te îmbraci sau să folosești accesoriile preferate, dacă ai în vedere și culorile care ți se potrivesc perfect, în funcție de zodie. Iată cele mai utile sugestii, pentru rezultate uimitoare!

Ești Berbec sau ai ascendent în Berbec? Ca să-ți meargă bine tot anul viitor, poți să porți nuanțe diferite de roșu aprins. Berbecii sunt guvernați de Planeta Marte, a războiului și a agresiunii. Aceasta este asociată cu roșu și se potrivește berbecilor care sunt mereu dornici să aleagă noi aventuri. Ca să fii norocos în 2023, include roșul aprins în garderoba ta! Poate fi vorba de un costum croit impecabil, de o fustă sau de accesorii simple, care ies în evidență, precum o eșarfă sau o geantă roșie din piele.

Dacă porți articole roșii, o să primești noroc și încredere de la Marte, care îți este alături pentru a câștiga fiecare luptă

Ești Taur sau ai ascendent în Taur? 

În 2023, poartă cât mai des verde! Planeta care guvernează semnul tău este Venus, ce te încurajează să alegi piese vestimentare în această culoare vie, care reprezintă natura și toate frumusețile ei. Pe ce să pui accent? Poate fi vorba de un simplu tricou în nuanțe de verde, o pereche de pantaloni de trening sau un accesoriu pentru păr, care nu trece neobservat.

Deși verdele este o culoare energică, are și darul te a te calma, așa că înconjoară-te cât mai mult de această culoare.

Ești Gemeni sau ai ascendent în Gemeni?

 Începe un an norocos și poartă..cât mai multe culori! Guvernatorul tău este Mercur, planeta care te susține în alegerea unei garderobe cât mai colorate. Așadar, dacă visezi de mult timp la o pereche de adidași colorați sau vrei o jachetă multicoloră, în 2023 este momentul să le achiziționezi.

Meriți haine și accesorii la fel de colorate și de creative precum ești tu!

Ești Rac sau ai ascendent în Rac? 

Trebuie să știi că ești guvernat de Lună, iar acest corp ceresc este asociat cu albul. De pildă, femeile pot opta pentru rochii albe superbe, din satin, sau pentru pantaloni și fuste care le pun în evidență silueta. Domnii au la dispoziție tricouri, sacouri sau costume albe, care pot fi purtate la evenimente deosebite.

Cert este că albul îți poartă noroc, așa că nu te feri de această non-culoare, oricât ți s-ar părea de banală.

Ești Leu sau ai ascendent în Leu?

 Acest semn este guvernat de Soare, iar culoarea ta norocoasă este auriu, care îți aduce o energie benefică. Dacă nu vrei să fii prea evident, purtând o bluză aurie sau pantaloni în această nuanță puternică, îndreaptă-ți atenția către mici accesorii.

Brățările aurii, podoabele pentru păr sau eșarfele sunt excelente și desigur, te aduc în centrul atenției.

Ești Fecioară sau ai ascendent în Fecioară? 

Trebuie să știi că ești guvernat de Mercur și că nuanțele tale norocoase sunt cele de cafeniu. Ai nevoie de culorile pământului, astfel încât să atragi noroc și abundență în viața ta. Vorbim despre culori excelente pentru garderoba de toamnă-iarnă, așa că poți cumpăra paltoane, geci sau fuste groase, din lână. 

Citește mai departe pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel