Ce culori de păr se poartă în 2024. Olga Barcari: Se va pune accent pe naturalețea părului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Ce culori de păr se poartă în 2024. Olga Barcari: Se va pune accent pe naturalețea părului
Ce culori de păr se poartă în 2024. Olga Barcari: Se va pune accent pe naturalețea părului
Olga Barcari, hairstylist, a dezvăluit trendurile după care ar trebui să ne ghidăm în 2024. 

"Anul acesta se va purta mult și se va pune accent pe naturalețea părului, culorile de maro, ciocolatiul, culorile calde, mai blânde, care îmblânzesc trăsăturile femeilor, însă pentru mine, de exemplu, naturalețea înseamnă ca rezultatul să fie natural, nu neapărat să ai o culoare foarte naturală. Poate ai un silver blond și să-ți încadreze fața atât de bine, încât să fie foarte natural și să se implementeze atât de frumos cu ce ești tu ca și personalitate, ca și styling.

Cum alegi culoarea potrivită pentru păr

„Îmi petrec foarte mult timp cu femeile și îmi dau seama că își aleg culoarea în funcție de pe cine idolatrizează sau pe cine place de pe Instagram. De multe ori, unele dintre ele visează la un blond cenușiu sau la un blond perlat, mai șuvițat, doar pentru că acea persoană poartă. Culorile se mai aleg în funcție de tenul pe care-l avem și cred că și după starea de spirit, alegi culoarea și tehnica pe care o vei purta în funcție de cum te simți tu în momentul acela sau în funcție de cum mă simt eu, pentru că aș putea să le propun clientelor ceva ce simt eu și vreau eu să ofer în acel moment. Este foarte, foarte complex acest lucru. Acum, mai nou, alegem culorile părului sau modul în care ne îmbrăcăm în funcție de modul în care ne simțim noi ca și spirit, ca și stare.

Anotimpul, factor important în alegerea culorilor pentru păr?

„Înainte da, se ținea cont și de anotimp, dar acum nu cred că mai este cazul. În zilele noastre, se ține cont de unde mergem, ce facem, ce postăm și unde postăm, Instagramul, TikTok-ul și toate rețelele de socializare ne dau moda, trebuie să te vopsești pentru că trebuie să te afișezi. Eu cred că de acest lucru ține cont, nu de anotimp”, a declarat Olga Barcari, la „Pastila de Frumusețe”.

Emisiunea integrală AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel