Ce culori de ghete vor fi cele mai la modă în toamna anului 2022?
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Toamna este o perioadă minunată pentru a vă îmbogăți garderoba cu câteva perechi noi de încălțăminte, de la cizme, mocasini, ghete cu toc și până la pantofi de petrecere cu tot felul de ornamente. 

Culorile au dominat podiumurile, așa că în privința pantofilor, puteți fie să optați pentru neutre, fie să îmbrățișați culorile vibrante. Alegerea vă aparține, dar cert este că veți fi în tendințe indiferent de alegere.

Albul – întotdeauna la modă

Pe podiumurile de toamnă au defilat o multitudine de piese vestimentare în culori atrăgătoare, iar asta se oglindește și în modele de pantofi, cizme și ghete cu toc pentru noul sezon. Așadar, în loc să alegeți cizmele tradiționale negre până la genunchi, puteți oricând opta pentru o culoare mai îndrăzneață. În mod surprinzător, albul își face cu putere apariția. Cizmele, botinele și ghetele albe au fost la modă în anii `60, `70 și `80 și stilul acesta a încercat să revină în ultimele sezoane. Încălțămintea de culoare albă se află, cu siguranță, în tendințele pentru toamna anului 2022. Dacă ați investit deja într-o pereche de încălțăminte de culoare albă, ar trebui să o aduceți în prim-plan. Cizmele până la genunchi de culoare albă sunt deosebit de atrăgătoare și le puteți purta cu blugi sau, până când vremea se va răci, le puteți purta cu rochiile de vară. Pentru un look boem, purtați cizmele albe până la genunchi cu o rochie midi cu o croială vaporosă și un cardigan lung. Această ținută avantajează în special femeile înalte.

Nuanțe metalice și culori puternice

Auriul și argintiul se numără printre principalele tendințe de culoare pentru îmbrăcăminte și, de asemenea, și-au croit drum spre încălțăminte. Încălțămintea metalică arată grozavă cu piese vestimentare de petrecere. La fel de bine, puteți purta o pereche de cizme aurii sau argintii peste blugii skinny sau cu rochiile midi. Pe de altă parte, catifeaua smarald este irezistibilă. Texturile de catifea sunt asociate în mod tradițional cu petrecerile sau cu Crăciunul, dar puteți purta oricând catifea. Oricare dintre ținutele pe care le purtați pot fi completate cu o pereche de botine de catifea. Alături de alb, negru, nude, bej și maro, verdele smarald se numără printre cele mai la modă culori de încălțăminte în toamna anului 2022. Rozul intens nu este deloc mai prejos. Dacă pantofii de un roz intens s-au numărat printre preferatele multor femei, iată că rozul tinde să preia controlul și în ceea ce privește cizmele, ghetele și botinele. Rozul puternic este o tendință specială pe podiumuri și, cu siguranță, va oferi impact oricărei ținute vestimentare. 

Nuanțe clasice

Nuanțele clasice nu se vor demoda niciodată, oricât de mult ar insista culorile puternice să acapareze tendințele. Dacă nu vă vedeți purtând încălțăminte de culoare verde, roz sau albastră (cu toate că este în tendințe), atunci mizați pe neutre. Pentru o abordare cu adevărat clasică, optați pentru încălțăminte de culoare neagră sau crem. O veți putea purta la serviciu, după programul de muncă sau la ieșirile din weekend atunci când poate preferați să vă îmbrăcați cu o pereche confortabilă de blugi și un cardigan. Pantofii cu șireturi reprezintă o altă opțiune practică. Arată grozav purtați cu rochii, jambiere sau colanți. Din nou, pentru a beneficia de cât mai multă versatilitate, optați pentru pantofi de culoare alb, crem, bej sau negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel