Ce culoare are aura ta și CUM o afli? Dacă ai ROZ, MARO sau NEGRU, ai mare grijă
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Ai ghicit vreodată la ce se gândea un prieten înainte să spună cuvintele? Sau ai simţit imediat o energie rea de la cineva, dar nu prea puteai explica de ce? Probabil nu citeşti gândurile oamenilor, dar le simţi aura. Oriunde mergem, percepem energia altor oameni pe câmpul auric. Iată în articolul recomandat de Oprah Daily despre ce este vorba:

Mai simplu spus, o aură este o rază vibrantă de culoare compusă din energie care curge în jurul ființelor vii. Provenind din cuvântul grecesc pentru „briză”, aura noastră indică stările noastre de spirit, emoțiile și atmosfera generală.

În esență, înainte de a putea schimba chiar şi un salut cu cineva, aura noastră face prima impresie pentru noi. Dar există o avertizare: ochiul uman nu poate vedea aura fără antrenament. Acesta este motivul pentru care trebuie să ne recalificăm modul în care privim lucrurile pentru a ne permite să vedem propria noastră lumină exterioară.

Merită efortul. Odată ce puteți vedea aura, este posibil să vă puteți înțelege mai bine pe voi și pe ceilalți. Pentru credincioși, aura este un portal către un tărâm mai mistic și sunt dovezi de natură psihică pe care nu le putem comunica sau exprima.

Aceștia susțin că învățând să citești aura și înțelegându-i culorile și semnificațiile, îți poți regla intuiția. Comunicați deja telepatic cu ceilalți prin câmpul auric. Văzând aura, poți obține claritate de ce unii oameni îți dau vibrații urâte și de ce te simți pozitiv față de ceilalți. Iată de unde să începem.

Vrei să-ți vezi propria culoare? Începe cu o oglindă și un fundal alb

 

Să stabilim un lucru: oricine poate citi o aură. Totul este să ai încredere în intuiția ta. Uită-te în oglindă un minut în fața unui fundal alb. Concentrați-vă pe un punct focal din mijlocul frunții. Fără să miști ochii, scanează perimetrul exterior al capului și al umerilor. Culoarea pe care o vezi în jurul capului și umerilor este aura ta.

O altă modalitate de a-ți găsi aura este să te uiți la mâini aproximativ un minut. Strălucirea pe care o vezi radiază din mâini este aura ta. Vă rugăm să rețineți că poate dura câteva încercări pentru a vă vedea aura de fapt. Practica aduce perfecţiunea! Odată ce ți-ai găsit și observat aura, putem începe.

Iată ce înseamnă culorile. Nu văd nimic! Pot face un test?

 

Alb

Aceasta arată o personalitate bine echilibrată, calmă și deschisă posibilităților. Cei cu aura albă pot avea tendința de a prelua energia celorlalți. Albul este cel mai rar dintre toate culorile de aură.

Citește mai departe pe ASTROSENS.RO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel