Data publicării:

Ceea ce credea Șerban Huidu că va trece neobservat a apărut în presă

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
1319810403huidu21
1319810403huidu21

Șerban Huidu a crezut că întâmplarea din rândurile care urmează nu va ajunge niciodată în presă, dar iată că s-a întâmplat.

Fostul prezentator TV scrie - în diferite postări pe blogul său - despre eroi. De această dată, l-a ales drept exemplu pe celebrul ciclist italian, Gino Bartali, câștigător antebelic a multor premii și distinctii, care salvat peste 800 de evrei. Pentru simplul motiv ca oamenii aceia aveau nevoie de ajutor.

"Punea acte în cadrul bicicletei și mergea cu ele de la o tipografie ilegală până la amărâții ce aveau nevoie de ele. Mai mult, profitând de faptul că regimul fascist nu îl controla pentru că era un fel de mic star național, și-a pus la bicicleta în ataș în care ascundea oropsiți ai sorții și îi trecea cu sânge rece peste frontieră!

Ce e important abia acum vine: După război campionul a mai câștigat întreceri, iar faptele sale nu au fost facute publice decât mult mai târziu, după moartea eroului! Aici apar câteva cuvinte care sunt memorabile: ”Binele se face, nu se spune” sau “Unii oameni rezolvă anumite lucruri, apoi, asta e tot, ele rămân făcute”. Cuvinte atât de simple și pline de emoție! Învățămintele sunt și ele simple: nu faci un bine și apoi te bați cu pumnul în piept. Nu defilezi cu un bine. Îl faci și gata, el rămâne făcut!", a scris Șerban Huidu pe blog.

Prezentatorul TV acuză presa că este avidă după subiecte tabloide

"Nefiind vorba aici, nici colateral, de “drama” Drăgușancei nici de vreo altă Piți siliconată la modă, articolul ăsta nici nu va fi citat și va trece neobservat. Din pacate, învățămintele pe care le pot trage oamenii, lobotomizați de tablodizare, vor rămâne aici între noi!", a scris Șerban Huidu pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel