Ce crede Badea că va urma, după ce a primit un mesaj de la Capatos: 2.000 euro pe seară, dacă vrei masă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea a dezvăluit ce mesaj a primit din partea lui Capatos.

„Ce cred că se va întâmpla: omul civilizat de pe planetă va trebui să se împrietenească din nou cu munca. Se va tăia mult din harneală. Din vrăjeală. Din prosteală. Din am eu un proiect. Munca e bună la om”, a spus Mircea Badea, miercuri seară, la Antena 3.

De asemenea, a dezvăluit și ce mesaj a primit din partea lui Dan Capatos. „Capatos mi-a răspuns la un storie pe care l-am pus pe Instagram cu dobânzile. Mi-a dat cu un club la mare, clubăreală. Și zice: 2.000 euro pe seară, dacă vrei masă. Și este sold out, VIP tickets. (...) Asta cu 2.000 euro pe seară... și asta vine pe un val care se termină”, a mai zis Mircea Badea.

Citește și / Dan Capatos a spus ce crede despre Mircea Badea

Dan Capatos, de la Xtra Night Show, a spus că Mircea Badea este genul de coprezentator sau partener la o emisiune lângă care nu ai cum să te relaxezi, fiind un tip extrem de inteligent.

„Mircea Badea este genul de coprezentator sau partener la o emisiune lângă care nu ai cum să te relaxezi. Am o comunicare foarte mișto cu el. Avem același gen de umor. Am pretenția că pot să-i fac față. Este un tip extrem de inteligent. Are niște sclipiri... Nu vreau să jignesc, dar mulți înțeleg la o secundă-două ce a vrut să zică Mircea Badea. În direct, te faci de c#cat, dacă nu ai prins-o”, a zis Dan Capatos.

La un moment dat, chiar s-a discutat despre începerea unei emisiuni cu Dan Capatos și Mircea Badea, dar proiectul nu s-a mai concretizat, cel puțin până în prezent.

De asemenea, Dan Capatos a zis că Mircea Badea este foarte loial.

„Dacă este prietenul tău, se aruncă în foc pentru tine. Este de o loialitate... cum este oricărei idei pe care a îmbrățișat-o și a dus-o mai departe”, a mai zis Dan Capatos la podcastul LA MIJLOC.

Citește și / Teo Trandafir, propunere pentru Mircea Badea. Răspunsul lui: Abia aștept să mă las de asta cu apărutul, cu maimuțăreala, pentru că mi-a ajuns până peste cap

Amintim că Teo Trandafir i-a făcut o propunere lui Mircea Badea.

Despre acest subiect, Mircea Badea a vorbit la Antena 3.

„Am vorbit cu Teo care m-a întrebat dacă nu vreau să facem o cioacă pe net. I-am zis... să facem, da, dar eu abia aștept să mă las de asta cu apărutul, cu maimuțăreala, pentru că mi-a ajuns până peste cap. Dar dacă este să facem așa ceva să râdem... facem să râdem, da”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel