Ce conflict Rusia-Ucraina?! Diana Tache se pregătește pentru o altă invazie care vizează Bucureștiul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Diana Tache
Sursa foto: Facebook Diana Tache
Bogdan Chirieac și Diana Tache au avut un dialog spumos în începutul emisiunii „Miercurea Neagră“, de la DC News.

Diana Tache a vorbit, în exclusivitate la DC News, despre adevărata invazie pentru care se pregătește Capitala României în următoarea perioadă:

„Doamna antrenor de generali, Diana Tache, sunteți peste cap de ocupată zilele astea, cu invazii, cu chestii, antrenați generalii, pentru că noi nu avem armată de soldați, ci de generali“, a punctat analistul Bogdan Chirieac la începutul emisiunii „Miercurea Neagră“, de la DC News.

„Eu mă pregătesc, să știți, pentru invazia șobolanilor, că vine primăvara. Cu prețuire vă spun asta, indicând comanda Bucureștiului atât de bine așezată și să mulțumim nu doar comenzii Bucureștiului, ci și conducerii Direcției Naționale Anticorupție că totuși reușește să rezolve aceste lucruri în felul în care le rezolvă, adică deloc.“, a spus, într-un mod ironic, Diana Tache.

Diana Tache a făcut această remarcă în contextul în care anul trecut în București a fost o adevărată invazie de șobolani, câțiva find chiar atacați de aceștia. Chiar și cu această mare problemă, autoritățile nu au luat măsurile necesare pentru a combate răspândirea rozătoarelor. Șobolanii au proliferat și din cauza gunoaielor care au stat pe străzile din Sectorul 1 al Capitalei mai multe luni.

VEZI ȘI: Un reporter trimis în Ucraina a ajuns viral pe Internet, după ce a transmis în 6 limbi diferite: Ar trebui să primească 6 salarii 

Philip Crowther, un reporter de la The Associated Press, a devenit viral după ce a publicat, marți, un montaj cu el însuși raportând de la Kiev în șase limbi diferite, relatează Metro.

În videoclipul pe care l-a postat pe Twitter, acesta vorbește fluent engleză, luxemburgheză, spaniolă, portugheză, franceză și germană.

Potrivit site-ului său web, Crowther „s-a născut în Luxemburg dintr-un tată britanic și o mamă germană” și „este un vorbitor nativ de engleză, germană și luxemburgheză, precum și un vorbitor fluent de franceză, spaniolă și portugheză”.

În mediul online s-au revărsat laude pentru abilitățile lingvistice ale lui Crowther. „Și bufnița a fost prea uluită pentru a vorbi”, a scris contul oficial de Twitter al aplicației de învățare a limbilor străine Duolingo, care folosește o bufniță ca mascota.

De asemenea, Crowther a relatat inaugurarea președintelui Biden, din ianuarie 2021, în șase limbi, scrie TheWeek (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel