Ce cadou a primit Rocsana Marcu de ziua ei! Este de suflet!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
A împlinit 37 de ani și a avut parte de o surpriză de neuitat din partea fetelor sale, Mayra (11 ani) și Indira (7 ani).  A petrecut aseară cu ele și s-a lăsat cu lacrimi! 

De ce a plâns Rocsana Marcu de ziua ei, ne-a declarat, în exclusivitate pentru DC NEWS. Motivul a fost unul întemeiat, care a reprezentat de altfel și cel mai frumos cadou de ziua ei.

(oar_w460)

“Nu prea petrec de ziua mea, aseară am petrecut cu cele mici, fetele mele, Mayra și Indira. Mi-au făcut o mare surpriză! Mi-au scris o cărticică și am plâns de ne-am umflat, toate trei. Mi-au făcut cadou o carte care se numește “100 de motive pentru care te iubim, Mama!”. Bineînțeles că am bocit non stop când am citit-o împreună și am văzut ce au putut să îmi scrie acolo. Au fost niște emoții pe noi… Nu mă așteptam, sincer! Pe lângă fel și fel de declarații de dragoste să-mi scrie ele: “Mami, apreciem tot ce faci pentru noi. Era să te răstorni cu mașina la un concert numai ca să avem noi tot ce ne trebuie…”. Mi-au scris niște lucruri pe care numai un om matur le putea face. Am stat cu ele aseară până târziu pentru că știau că azi dimineață am avion la ora 5, spre Cluj. Am plecat cu colega mea de scenă, Lorena. În seara asta avem două evenimente, un spectacol și o nuntă, mâine iar 2 spectacole, ne întoarcem luni dimineață și marți mai plec cu fetele în vacanță. Avem un concert în Bulgaria și am mai legat câteva zile de vacanță acolo. Le-am tot plimbat pe fete vara asta. Am fost la noi la mare, la Mamaia, la munte, două săptămâni în Dubai și tot așa!”, ne-a povestit Rocsana Marcu.

(oar_w460)

(oar_w460)

Pe plan muzical, Rocsanei Marcu îi merge mai bine ca niciodată. Are un proiect balcanic împreună cu colega ei de scenă, Lorena, cântă la multe evenimente, atât în țară cât și în străinătate, astfel încât  artistele nu au deocamdată niciun weekend liber.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel