Ce boli mai avea AVICII. MULȚI oameni au aceste probleme de sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Avicii, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ de muzică electronică, a murit vineri la vârsta de 28 de ani în Oman. El a suferit de pancreatită acută, dar aceasta nu a fost singura problemă cu care s-a confruntat din punct de vedere al sănătății.

În 2016, Avicii a renunţat la turnee din cauza bolilor, iar în 2017 au apărut imagini cu artistul din spital. Acestea făceau parte dintr-un documentar filmat în perioada 2013-2016, care a surprins lupta DJ-ului cu stresul, anxietatea și boala.

O carieră de succes

Avicii, care a fost unul dintre vedetele electro cel mai bine plătite ani de zile, a câştigat aproape 15 milioane de dolari in 2016, potrivit revistei Forbes.

Suedezul a colaborat cu artişti cu stiluri diferite, cum ar fi Madonna, Coldplay şi David Guetta, şi a urcat de două ori pe locul al treilea în clasamentul celor mai buni DJ din lume în 2012 şi 2013, potrivit DJ Magazine.

"Avicii a fost un geniu şi un inovator în lumea muzicii, nu pot să cred că nu mai este cu noi, a reacţionat pe Twitter starul pop Charlie Puth.

[citeste si]

Fiul popularei actriţe suedeze Anki Lidén, Avicii şi-a lansat primele titluri în 2010, înainte de a cunoaşte o ascensiune meteorică. Hitul său "Levels", lansat în 2011, i-a adus două nominalizări la premiile Grammy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel