Ce audiență au făcut Cătălin Striblea și Dan Puric în prima zi de Paști
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Cătălin Striblea a revenit în prima zi de Paști, după o absenţă de mai bine de 4 luni, într-o ediție specială unde l-a avut invitat pe Dan Puric.  Duminică seara, emisiunea "Ultima Oră" a fost liderul de audiență pe intervalul orar al televiziunilor de știri cu un rating de 1,4. Emisiunea a marcat finalul campaniei „România are suflet" derulată timp de o lună de România Tv la iniţiativa actorului  lui Dan Puric și a avut drept scop strângerea de fonduri pentru primul centru de recuperare oncologică din România, Clinica Nera. Cătălin Striblea va reveni la România TV cu un proiect din a doua jumătate a lunii iunie.

„Finalizarea acestei campanii este unul dintre motivele pentru care mi-am dorit tare mult să realizez această ediţie specială", spune Cătălin Striblea. E un proiect pe care l-am pus la cale de multe luni şi în care mi-am dorit să mă implic.

„Mie, România mi-a sărit în ajutor atunci când am avut nevoie şi e un mod în care pot ajuta la rându-mi. Apoi mi-a fost tare dor de cei care m-au urmărit în ultimii ani la tv şi care m-au îndemnat acum să revin.", spune jurnalistul.

Timp de două ore, telespectatorii România Tv au urmărit un interviu unic cu Dan Puric, în care marele actor a depănat amintiri atât din copilăria sa, cât şi de la începutul carierei sale în teatru.

Maestrul a povestit cum a reuşit să treacă de admiterea la teatru. Totodată, Dan Puric a povestit despre marii maeştri ai teatrului românesc ce i-au influenţat cariera, precum Dem Rădulescu sau Olga Tudorache, despre începuturile carierei sale ca actor într-un teatru din Botoşani, dar și de modul cum a furat meserie de la Puiu Călinescu.

Revenirea lui Cătălin Striblea la România TV, în prima zi de Paști, unde l-a avut invitat special pe maestrul Dan Puric, la clasat lider de audiență pe intervalul orar al televiziunilor de știri, cu un rating de 1,4. Vârful de audiență al emisiunii a avut un rating de 2,5.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel