Ce au informat-o procurorii DNA pe bunica Anei Maria Pătru. Medicii au intervenit
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Bunica fostei șefe AEP Ana Maria Pătru, în vârstă de 90 de ani, a fost citată la DNA. 

Avocatul Veronel Rădulescu a declarat că femeia, în vârstă de aproape 90 de ani, nu a dat declaraţii în cauza în care a fost citată, el invocând vârsta acesteia, dar şi starea ei de sănătate.

Totodată, avocatul a precizat că procurorii DNA Ploieşti i-au adus la cunoştinţă femeii faptul că i s-a pus sechestru pe un teren de 1.000 metri pătraţi şi pe construcţia aflată pe acesta.

[citeste si]

Întrebat unde se află terenul în cauză, avocatul a susţinut că nu a primit copii după documentele dosarului, astfel că nu poate preciza detalii.

Întrebat de ce audierea bătrânei nu a fost făcută la domiciliul ei, având în vedere vârsta şi starea sa de sănătate, Veronel Rădulescu a explicat că apărătorii femeii nu au avut timpul necesar pentru a formula o astfel de solicitare.

Medicii de pe salvare, intervenție

Pe parcursul prezenţei la DNA Ploieşti a bunicii Anei Maria Pătru, un echipaj de salvare a fost prezent la sediul Parchetului, acesta intervenind şi evaluându-o medical pe bătrână în condiţiile în care aceasta a făcut un atac de panică, nefiind necesar transportul ei la spital, au precizat reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.

De asemenea, avocatul a declarat că a depus la DNA Ploieşti o cerere de probe, propunând audierea procurorului şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi a fostului procuror DNA Mircea Negulescu, în calitate de martori în legătură cu acuzaţia de inducere în eroare a organelor judiciare pentru care este urmărită penal Ana Maria Pătru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel