Ce au găsit criminaliștii acasă la presupusul ucigaș al Mirelei, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă A1. Profilerul din cazul Caracal, implicat în anchetă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook, captură video Antena 3 CNN
Foto: Facebook, captură video Antena 3 CNN
Află în articol ce au găsit criminaliștii acasă la presupusul ucigaș al Mirelei, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă A1.

Oamenii legii au făcut ieri percheziții acasă la presupusul ucigaș al Mirelei, femeia omorâtă, tranșată și aruncată pe câmp lângă autostrada A1. Deși principalul suspect în cazul morții femeii, un cetățean turc, a refuzat să colaboreze cu anchetatorii, în casa lui au fost găsite dovezi prețioase, mai exact a fost identificat ADN-ul victimei, transmite Antena 3 CNN. Totodată, printre dovezile găsite de criminaliștii ar fi și o sârmă cu care ar fi fost legată victima.

VEZI ȘI: Femeie ucisă și aruncată pe autostrada A1. Principalul suspect, un cetățean turc, a fost reținut 

Un nou caz Caracal?

Cazul uciderii Mirelei, femeia de 38 de ani găsită tranșată pe un câmp din Dâmbovița, pare a avea mai multe similitudini cu bine cunoscutul caz Caracal. De altfel, pentru că cetățeanul turc în vârstă de 64 de ani a refuzat să colaboreze, anchetatorii l-au adus pe profilerul din dosarul morții Luizei Melencu să studieze cazul, după ce bărbatul a fost identificat cu ajutorul unor persoane din anturajul Mirelei.

Potrivit oamenilor legii, crima ar fi avut loc în locuința turcului, după ce femeia ar fi fost ținută aproximativ o săptămână într-un depozit din Sectorul 5 al Capitalei. La fel ca Gheorghe Dincă, turcul are o proprietate cu mai multe clădiri şi o curte plină cu resturi de construcții.

VEZI ȘI: Ea ar fi femeia găsită moartă pe marginea Autostrăzii A1 București - Pitești. Sora presupusei victime, audiată de procurori: A plecat de bunăvoie

După ce ar fi omorât-o pe Mirela, individul i-ar fi dus cadavrul, pus într-un sac, până pe autostrada București-Pitești, în zona kilometrului 62. Trupul neînsuflețit al femeii ar fi stat acolo aproape o lună, până când a fost găsit de un trecător. 

Potrivit rudelor femeii, în ziua în care a dispărut, Mirela le-ar fi spus ca se întâlnește cu bărbatul din Turcia. Individul, stabilit în România de peste 20 de ani, are mai multe afaceri în construcții şi tâmplărie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel