Ce au făcut trei câini după ce stăpâna lor le-a dat drumul la lesă. "Nu mă mai pot opri din râs" / VIDEO
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Un clip extrem de haios a devenit peste noapte viral!

Un clip publicat de o tânără pe platforma de socializare TikTok a provocat un val de reacții în mediul online. În înregistrare femeia a surprins reacțiile câinilor ei atunci când aceștia sunt lăsați liberi în parc, fără să fie ținuți în lesă.

În filmulețul care a adunat peste 14,8 milioane de vizualizări și mai mult de două milioane de aprecieri vedem cum stăpâna câinilor își eliberează cei trei patrupezi și îi îndeamnă să se joace și să alerge. Doi dintre aceștia se opresc brusc și par agitați, privind-o nedumeriți, în timp ce al treilea continuă să se plimbe liniștit. Totuși, momentul comic apare atunci când cei doi câini agitați își iau singuri lesa și se întorc la stăpâna lor, cerând implicit să fie din nou ținuți sub control.

@underratedsimpsons Testing how my dogs behave if I drop the leash #gooddogs #funnydogs ♬ Wii - Mii Channel - Super Guitar Bros

Dar povestea nu se oprește aici, deoarece momentul care a stârnit cel mai mare amuzament a fost când unul dintre câini s-a dus să-l aducă înapoi pe colegul său care se îndepărtase, trăgându-l de lesă într-un mod amuzant. Celălalt câine a opus rezistență și a refuzat să se întoarcă, ceea ce a adăugat și mai mult comic situației.

Clipul a adunat deja milioane de vizualizări și mii de reacții din partea utilizatorilor, care au inundat secțiunea de comentarii. "Nu mă pot opri din râs. Câinii aceștia au personalități atât de diferite!"  a scris un internaut. "Asta e cea mai amuzantă scenă cu câini pe care am văzut-o vreodată! Nu te plictisești niciodată de reacțiile lor" a mai spus un altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel